Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.021
  • Stadion: RoKl Team Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 19565
RoKl Team FC KZN
2 - skrzydło Tactiek tao
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.4 gemiddelde waardering 52.2
good Schieten very good
solid Passen solid
formidable Verdedigen solid


23e minuut.
Suliński geeft een lange en hoge pass. Szczupak rent richting de bal. Szczupak geeft een lange en hoge pass. Aulický heeft problemen om de bal te vangen. İsmayılzadə rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RoKl Team - FC KZN 0:1

31e minuut.
Szczupak kopt de bal weg. Kojzar is nu in balbezit. Marichal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marichal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RoKl Team 48%, FC KZN 52%.
RoKl Team - FC KZN 0:1

46e minuut.
Hajdo komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Szczupak probeert naar een medespeler te passen. Kojzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrebo rent richting de bal. Kojzar onderschept slim de pass. Kojzar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Aulický geeft een hoge lob. Radzimski rent richting de bal. Fauchet begaat een overtreding. Fauchet krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Alperen rent richting de bal. Radzimski verovert de bal door een tackle van achteren. Mitsch onderschept slim de pass. Kićko is nu in balbezit. Kićko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Vaz geeft een lange en hoge pass. Radzimski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Radzimski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kićko legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Mosyła bokst de bal weg.

76e minuut.
Szczupak met een snelle inworp. Corbu geeft een lange en hoge pass. Elie speelt de bal door. Szczupak kopt de bal weg. Corbu geeft de bal voor. Elie bokst de bal weg. İsmayılzadə rent richting de bal. İsmayılzadə haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Łoza geeft de bal voor. Roldan kan de bal niet met de borst controleren. İsmayılzadə rent richting de bal. Kojzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojzar haalt uit met een fantastische trap. Elie bokst de bal weg.

84e minuut.
Suliński onderschept slim de pass. Marichal geeft een lange en hoge pass. Fauchet met een sublieme pass. Radzimski rent richting de bal. Radzimski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Škrebo bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrebo geeft de bal voor. Radzimski kopt de bal weg. Daar is Kićko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kićko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RoKl Team - FC KZN 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RoKl Team 47%, FC KZN 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RoKl Team - FC KZN 1:1