Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.021
  • Stadion: Estadio da Gruz
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 34331
FC KZN Blue Mountain State
tao Tactiek Save The Rave
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
55.6 gemiddelde waardering 52.7
very good Schieten very good
solid Passen solid
solid Verdedigen adequate


5e minuut.
Łoza geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bustamante met de inworp. Villarroel met een sublieme pass. Bustamante geeft een hoge lob. Mosyła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Teufel rent richting de bal. Teufel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KZN - Blue Mountain State 0:1

22e minuut.
Corbu passt de bal met de wreef. Szczupak rent richting de bal. Szczupak probeert naar een medespeler te passen. Kojzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojzar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Villarroel geeft een lange en hoge pass. Łoza geeft een lange en hoge pass. Stęplowski bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmayılzadə onderschept slim de pass. İsmayılzadə haalt uit met een fantastische trap. Arano bokst de bal weg. Süneroğlu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC KZN - Blue Mountain State 1:1

32e minuut.
Villarroel probeert naar een medespeler te passen. Seper rent richting de bal. Seper speelt de bal door. İsmayılzadə is nu in balbezit. İsmayılzadə draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Arano bokst de bal weg.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szczupak met een snelle inworp. Corbu speelt de bal door. Seper is nu in balbezit. Seper haalt uit met een fantastische trap. Arano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Szczupak verovert de bal door een tackle van achteren. Szczupak geeft een lange en hoge pass. İsmayılzadə rent richting de bal. İsmayılzadə draait met de bal, schiet en ... Arano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KZN 52%, Blue Mountain State 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC KZN - Blue Mountain State 1:1

59e minuut.
Daar is Villarroel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İsmayılzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarroel begaat een overtreding. Villarroel krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Bustamante geeft de bal voor. Daar is Mitsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teufel rent richting de bal. Majellaro rent richting de bal. Majellaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KZN - Blue Mountain State 1:2

88e minuut.
Villarroel speelt de bal door. Inworp. Szczupak met een snelle inworp. Corbu geeft een hoge lob. Kojzar springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KZN 59%, Blue Mountain State 41%.
FC KZN - Blue Mountain State 1:2