Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Twórcownia Lach Borsuk_SQUAD
10-centr Tactiek 532
53% Balbezit 47%
26% Spel op eigen helft 74%
40 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 33.1
formidable Schieten average
very good Passen adequate
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Blanco geeft de bal voor. Klungelig pakt Jopek de bal. Kuźniak probeert naar een medespeler te passen. Kruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszka draait met de bal, schiet en ... Ben Arfa bokst de bal weg.

4e minuut.
Klungelig pakt Cruz de bal. Blanco is nu in balbezit. Blanco met een sublieme pass. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak draait met de bal, schiet en ... Ben Arfa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Filipski probeert naar een medespeler te passen. Bajur geeft een hoge lob. Daar is Białgoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco draait met de bal, schiet en ... Ben Arfa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trafas heeft problemen om de bal te vangen. Kruszka rent richting de bal. Kruszka draait met de bal, schiet en ... Ben Arfa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - Borsuk_SQUAD 1:0

12e minuut.
Kruszka heeft problemen om de bal te vangen. Czerkas geeft de bal voor. Pawenta kopt de bal weg. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Bajur geeft een lange en hoge pass. Kruszka probeert de bal met de borst te controleren. Czerkas onderschept slim de pass. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak schiet op doel. Ben Arfa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Bajur is nu in balbezit. Bajur passt de bal met de wreef. Kruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszka haalt uit met een fantastische trap. Ben Arfa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - Borsuk_SQUAD 2:0

20e minuut.
Szczerban is nu in balbezit. Szczerban passt de bal zonder na te denken. Daar is Filipski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawenta onderschept slim de pass. Pawenta haalt uit met een fantastische trap. Kieras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Kruszka passt de bal zonder na te denken. Kuźniak is nu in balbezit. Kruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszka schiet op doel. Ben Arfa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - Borsuk_SQUAD 3:0

25e minuut.
Kuźniak verovert de bal door een tackle van achteren. Kuźniak met een sublieme pass. Kruszka rent richting de bal. Kruszka schiet op doel. Ben Arfa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - Borsuk_SQUAD 4:0

29e minuut.
Bajur geeft de bal voor. Kuźniak kopt de bal weg. Białgoń heeft problemen om de bal te vangen. Kruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Blanco speelt de bal door. Kruszka is nu in balbezit. Kuźniak is nu in balbezit. Czerkas onderschept slim de pass. Kruszka bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - Borsuk_SQUAD 5:0

35e minuut.
Kruszka is nu in balbezit. Kruszka passt de bal met de wreef. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - Borsuk_SQUAD 6:0

38e minuut.
Filipski is nu in balbezit. Filipski passt de bal zonder na te denken. Bajur speelt de bal door. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De la Peña kopt de bal weg. Daar is Jopek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipski speelt de bal door. Kuźniak rent richting de bal. Kuźniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ben Arfa met een harde bal richting middenveld. Bajur kopt de bal weg. Blanco is nu in balbezit. Blanco draait met de bal, schiet en ... Ben Arfa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szczerban kopt de bal weg. Blanco is nu in balbezit. Cruz begaat een overtreding. Cruz krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Białgoń probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marzec de bal. Bajur geeft de bal voor. Kruszka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - Borsuk_SQUAD 7:0

43e minuut.
Cruz probeert naar een medespeler te passen. Kuźniak is nu in balbezit. Jopek maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jopek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

44e minuut.
Kuźniak verovert de bal door een tackle van achteren. Kuźniak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twórcownia Lach 26%, Borsuk_SQUAD 74%.
Twórcownia Lach - Borsuk_SQUAD 7:0

46e minuut.
Olmedo komt het veld opgelopen. López Ramírez komt het veld opgelopen. Okoński komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Olmedo onderschept slim de pass. Olmedo passt de bal met de wreef. Daar is Kuźniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuźniak draait met de bal, schiet en ... Ben Arfa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Olmedo probeert naar een medespeler te passen. Kuźniak rent richting de bal. Kruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszka draait met de bal, schiet en ... Ben Arfa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - Borsuk_SQUAD 8:0

49e minuut.
Olmedo is nu in balbezit. Olmedo geeft de bal voor. Daar is Trafas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kruszka rent richting de bal. Kruszka schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Trafas de bal. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak schiet op doel. Ben Arfa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - Borsuk_SQUAD 9:0

55e minuut.
Klungelig pakt Filipski de bal. Filipski speelt de bal door. Kruszka heeft problemen om de bal te vangen. Kuźniak rent richting de bal. Kuźniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Inworp. Trzonek met een snelle inworp. Bajur geeft een hoge lob. Kruszka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - Borsuk_SQUAD 10:0

65e minuut.
Bajur verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Filipski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipski speelt de bal door. Kuźniak rent richting de bal. Kuźniak draait met de bal, schiet en ... Ben Arfa bokst de bal weg.

67e minuut.
Bajur geeft een lange en hoge pass. Kuźniak kopt de bal weg. Kruszka rent richting de bal. Kruszka schiet op doel. Ben Arfa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - Borsuk_SQUAD 11:0

69e minuut.
Olmedo rent richting de bal. Olmedo passt de bal met de wreef. Kruszka is nu in balbezit. Kruszka schiet op doel. Ben Arfa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Filipski heeft problemen om de bal te vangen. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur passt de bal in één keer door. Kruszka is nu in balbezit. Kruszka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Cruz onderschept slim de pass. Cruz speelt de bal door. Bajur geeft een hoge lob. Kruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszka schiet op doel. Paal! Kuźniak rent richting de bal. Kuźniak haalt uit met een fantastische trap. Ben Arfa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klama geeft een lange en hoge pass. Bajur kopt de bal weg. Olmedo is nu in balbezit. Olmedo schiet op doel. Ben Arfa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - Borsuk_SQUAD 12:0

81e minuut.
Kuźniak verovert de bal door een tackle van achteren. Kuźniak met een sublieme pass. Kruszka is nu in balbezit. Kruszka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - Borsuk_SQUAD 13:0

82e minuut.
Kieras met een sublieme pass. Olmedo is nu in balbezit. Czerkas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czerkas krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Trzonek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burlikowski met een snelle inworp. Knysak bereikt de bal nog maar net als eerste. Knysak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Filipski passt de bal in één keer door. Olmedo is nu in balbezit. Olmedo draait met de bal, schiet en ... Kruszka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ben Arfa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - Borsuk_SQUAD 14:0

89e minuut.
Olmedo rent richting de bal. Filipski speelt de bal door. Kruszka heeft problemen om de bal te vangen. Kruszka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - Borsuk_SQUAD 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twórcownia Lach 27%, Borsuk_SQUAD 73%.
Twórcownia Lach - Borsuk_SQUAD 15:0