Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Radomskie Pojeby KS Unia 2010 Leszno
5-3-2 DEF Tactiek 5-3.2
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
20 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.1 gemiddelde waardering 43.3
solid Schieten adequate
very good Passen adequate
good Verdedigen solid


19e minuut.
Czapnik passt de bal met de wreef. Cavalieri heeft problemen om de bal te vangen. Szmek is nu in balbezit. Szmek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - KS Unia 2010 Leszno 0:1

28e minuut.
Menichelli heeft problemen om de bal te vangen. Beray rent richting de bal. Untner is nu in balbezit. Beray is nu in balbezit. Beray schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Czapnik is nu in balbezit. Czapnik speelt de bal door. Klungelig pakt Menichelli de bal. Beray rent richting de bal. Beray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Czapnik probeert naar een medespeler te passen. Menichelli is nu in balbezit. Wilkoszewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Menichelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czapnik neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Radomskie Pojeby - KS Unia 2010 Leszno 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radomskie Pojeby 28%, KS Unia 2010 Leszno 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Radomskie Pojeby - KS Unia 2010 Leszno 1:1

47e minuut.
Pieniek geeft een hoge lob. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmek verovert de bal door een tackle van achteren. Szmek haalt uit met een fantastische trap. Tandoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Untner met een sublieme pass. Daar is Bouson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilkoszewski onderschept slim de pass. Czapnik verovert de bal door een tackle van achteren. Czapnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray rent richting de bal. Shaffer onderschept slim de pass. Menichelli onderschept slim de pass. Menichelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Bouson onderschept slim de pass. Bouson passt de bal zonder na te denken. Untner speelt de bal door. Czapnik rent richting de bal. Czapnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Untner speelt de bal door. Beray is nu in balbezit. Daroch verovert de bal door een tackle van achteren. Beray onderschept slim de pass. Beray schiet op doel. Kozubek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Bouson is nu in balbezit. Bouson passt de bal zonder na te denken. Czapnik probeert naar een medespeler te passen. Menichelli is nu in balbezit. Menichelli schiet op doel. Kozubek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Untner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Czapnik de bal. Czapnik passt de bal in één keer door. Menichelli rent richting de bal. Menichelli haalt uit met een fantastische trap. Kozubek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Zavaliy geeft een lange en hoge pass. Daar is Menichelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilkoszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Menichelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czapnik komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Czapnik probeert naar een medespeler te passen. Bouson rent richting de bal. Bouson met een sublieme pass. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bouson passt de bal met de wreef. Untner speelt de bal door. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - KS Unia 2010 Leszno 2:1

89e minuut.
Beray onderschept slim de pass. Beray passt de bal zonder na te denken. Daar is Bouson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouson geeft een lange en hoge pass. Menichelli springt en kopt de bal. Kozubek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Beray is nu in balbezit. Beray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - KS Unia 2010 Leszno 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radomskie Pojeby 19%, KS Unia 2010 Leszno 81%.
Radomskie Pojeby - KS Unia 2010 Leszno 3:1