Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-06 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.021
  • Stadion: RoKl Team Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16504
RoKl Team TAMA KOPIEC
532TAMA Tactiek catanacio
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
23 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 57.8
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
outstanding Verdedigen very good


1e minuut.
Roldan geeft een hoge lob. Kićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kićko passt de bal met de wreef. Radzimski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzimski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Binescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bredar rent richting de bal. Bredar geeft een lange en hoge pass. Flores rent richting de bal. Flores haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hajdo neemt de hoekschop. Daar is Radzimski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radzimski draait met de bal, schiet en ... Mina probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Łysiak geeft een hoge lob. Binescu kopt de bal weg. Marichal speelt de bal door. Radzimski is nu in balbezit. Radzimski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Radzimski passt de bal met de wreef. Hajdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdo passt de bal met de wreef. Kićko is nu in balbezit. Kićko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Marichal met een sublieme pass. Kićko rent richting de bal. Pochwała rent richting de bal. Kićko onderschept slim de pass. Kićko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak is nu in balbezit. Kićko verovert de bal door een tackle van achteren. Kićko geeft de bal voor. Klungelig pakt Dragomir de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Van Halme is nu in balbezit. Van Halme speelt de bal door. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ... Elie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RoKl Team - TAMA KOPIEC 0:1

31e minuut.
Carambol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carambol probeert naar een medespeler te passen. Bredar rent richting de bal. Van Halme bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Halme draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Marichal verovert de bal door een tackle van achteren. Marichal met een sublieme pass. Kićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kićko haalt uit met een fantastische trap. Pochwała probeert de bal aan de voet te houden. Mina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Radzimski rent richting de bal. Radzimski draait met de bal, schiet en ... Mina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RoKl Team - TAMA KOPIEC 1:1

38e minuut.
Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aulický onderschept slim de pass. Binescu probeert naar een medespeler te passen. Kićko rent richting de bal. Kićko draait met de bal, schiet en ... Mina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Carambol speelt de bal door. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores passt de bal zonder na te denken. Bredar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredar draait met de bal, schiet en ... Elie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Van Halme neemt de hoekschop. Bredar krijgt zijn hoofd ertegen. Elie bokst de bal weg. Bredar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RoKl Team - TAMA KOPIEC 1:2

42e minuut.
Roldan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Flores de bal. Roldan maakt een afschuwelijke overtreding. Roldan krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Olivi speelt de bal door. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankiewicz is nu in balbezit. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Doeltrap. Vaz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RoKl Team 46%, TAMA KOPIEC 54%.
RoKl Team - TAMA KOPIEC 1:2

47e minuut.
Carambol heeft problemen om de bal te vangen. Radzimski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzimski passt de bal zonder na te denken. Kićko is nu in balbezit. Kićko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Bredar probeert de bal aan de voet te houden. Škrebo probeert naar een medespeler te passen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ... Elie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RoKl Team - TAMA KOPIEC 1:3

53e minuut.
Bredar kopt de bal weg. Škrebo geeft een hoge lob. Kićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kićko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RoKl Team - TAMA KOPIEC 2:3

60e minuut.
Marichal met een sublieme pass. Hajdo rent richting de bal. Hajdo geeft een hoge lob. Radzimski rent richting de bal. Radzimski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Stankiewicz rent richting de bal. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Aulický begaat een overtreding. Flores wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Van Halme zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Flores krijgt zijn hoofd ertegen. Elie bokst de bal weg.

69e minuut.
Bredar rent richting de bal. Škrebo onderschept slim de pass. Škrebo met een sublieme pass. Kićko rent richting de bal. Kićko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Olivi passt de bal met de wreef. Van Halme rent richting de bal. Van Halme passt de bal in één keer door. Carambol geeft een hoge lob. Flores springt en kopt de bal. Elie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Ciborowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hajdo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radzimski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzimski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Łysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łysiak geeft een lange en hoge pass. Vaz kopt de bal weg. Kićko rent richting de bal. Kićko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Flores onderschept slim de pass. Aulický verovert de bal door een tackle van achteren. Aulický geeft de bal voor. Kićko rent richting de bal. Kićko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Vaz kopt de bal weg. Chodoń rent richting de bal. Marichal verovert de bal door een tackle van achteren. Kićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kićko geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RoKl Team 44%, TAMA KOPIEC 56%.
RoKl Team - TAMA KOPIEC 2:3