Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borsuk_SQUAD FC KZN
532 Tactiek tao
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 51.9
matig Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Inworp. Seper met een snelle inworp. Corbu met een sublieme pass. İsmayılzadə is nu in balbezit. İsmayılzadə schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
İsmayılzadə passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Księżyc de bal. Kojzar rent richting de bal. Kojzar draait met de bal, schiet en ... Ben Arfa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - FC KZN 0:1

5e minuut.
Trafas geeft een lange en hoge pass. Simonet probeert de bal aan de voet te houden. Kojzar is nu in balbezit. Kojzar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - FC KZN 0:2

11e minuut.
Marzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Alperen onderschept slim de pass. Alperen met een sublieme pass. Kojzar is nu in balbezit. Kojzar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ben Arfa trapt de bal weg van het doel. Corbu heeft problemen om de bal te vangen. Corbu passt de bal in één keer door. İsmayılzadə is nu in balbezit. İsmayılzadə schiet op doel. Ben Arfa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - FC KZN 0:3

14e minuut.
Seper probeert naar een medespeler te passen. Alperen geeft de bal voor. Kojzar probeert de bal met de borst te controleren. İsmayılzadə rent richting de bal. İsmayılzadə schiet op doel. Ben Arfa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Corbu met een sublieme pass. İsmayılzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmayılzadə passt de bal zonder na te denken. Kojzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojzar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kojzar kopt de bal weg. Daar is Szczupak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczupak geeft een lange en hoge pass. İsmayılzadə is nu in balbezit. İsmayılzadə haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Corbu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corbu passt de bal zonder na te denken. Kojzar is nu in balbezit. Kojzar haalt uit met een fantastische trap. Ben Arfa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - FC KZN 0:4

24e minuut.
Kojzar kopt de bal weg. İsmayılzadə is nu in balbezit. Corbu rent richting de bal. Corbu schiet op doel. İsmayılzadə probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Seper neemt de hoekschop. Daar is Księżyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kojzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojzar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
İsmayılzadə is nu in balbezit. İsmayılzadə passt de bal met de wreef. Kojzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojzar schiet op doel. Ben Arfa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - FC KZN 0:5

33e minuut.
Marzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu verovert de bal door een tackle van achteren. Corbu met een sublieme pass. İsmayılzadə is nu in balbezit. İsmayılzadə draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kojzar rent richting de bal. Księżyc rent richting de bal. Kojzar is nu in balbezit. İsmayılzadə is nu in balbezit. İsmayılzadə schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Seper rent richting de bal. Seper passt de bal in één keer door. Corbu speelt de bal door. İsmayılzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmayılzadə haalt uit met een fantastische trap. Ben Arfa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. İsmayılzadə rent richting de bal. İsmayılzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - FC KZN 0:6

40e minuut.
Fauchet geeft de bal voor. İsmayılzadə is nu in balbezit. İsmayılzadə passt de bal in één keer door. Księżyc heeft problemen om de bal te vangen. Kojzar is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Fauchet geeft een lange en hoge pass. Trafas kopt de bal weg. Klungelig pakt Burlikowski de bal. Kojzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojzar schiet op doel. Ben Arfa bokst de bal weg. Paal!

44e minuut.
Seper rent richting de bal. Seper passt de bal met de wreef. Agioritis met een sublieme pass. Corbu rent richting de bal. Corbu haalt uit met een fantastische trap. Ben Arfa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsuk_SQUAD 67%, FC KZN 33%.
Borsuk_SQUAD - FC KZN 0:6

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ben Arfa trapt de bal weg. Seper kopt de bal weg. İsmayılzadə rent richting de bal. İsmayılzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - FC KZN 0:7

50e minuut.
Księżyc trapt de bal weg. Seper kopt de bal weg. İsmayılzadə rent richting de bal. İsmayılzadə haalt uit met een fantastische trap. Ben Arfa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - FC KZN 0:8

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mosyła trapt de bal weg van het doel. Corbu kopt de bal weg. İsmayılzadə kan de bal niet met de borst controleren. İsmayılzadə draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Szczupak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczupak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Księżyc de bal. Kojzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojzar haalt uit met een fantastische trap. Ben Arfa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ben Arfa probeert naar een medespeler te passen. Corbu met een sublieme pass. Kojzar is nu in balbezit. Kojzar haalt uit met een fantastische trap. Ben Arfa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Białgoń rent richting de bal. İsmayılzadə onderschept slim de pass. İsmayılzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - FC KZN 0:9

67e minuut.
Marzec passt de bal met de wreef. Szczupak geeft een hoge lob. İsmayılzadə is nu in balbezit. İsmayılzadə schiet op doel. Ben Arfa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - FC KZN 0:10

68e minuut.
Simonet speelt de bal door. Knysak is nu in balbezit. Corbu geeft een lange en hoge pass. Kojzar rent richting de bal. Kojzar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szczupak neemt de hoekschop. Daar is İsmayılzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kojzar rent richting de bal. Kojzar draait met de bal, schiet en ... Ben Arfa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - FC KZN 0:11

73e minuut.
Alperen is nu in balbezit. Alperen passt de bal zonder na te denken. İsmayılzadə is nu in balbezit. İsmayılzadə schiet op doel. Ben Arfa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - FC KZN 0:12

84e minuut.
Suliński geeft een lange en hoge pass. Seper kopt de bal weg. Corbu met een sublieme pass. Daar is İsmayılzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İsmayılzadə draait met de bal, schiet en ... Ben Arfa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Corbu probeert naar een medespeler te passen. Szczupak speelt de bal door. İsmayılzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmayılzadə draait met de bal, schiet en ... Ben Arfa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - FC KZN 0:13

88e minuut.
Seper passt de bal met de wreef. Mitsch geeft de bal voor. İsmayılzadə kopt de bal weg. Kojzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojzar draait met de bal, schiet en ... Ben Arfa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsuk_SQUAD 63%, FC KZN 37%.
Borsuk_SQUAD - FC KZN 0:13