Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Kapiszony Radomskie Pojeby
nowa 4-3-3 Tactiek 5-3-2 DEF
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
10 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 53.3
very good Schieten very good
adequate Passen very good
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Czapnik speelt de bal door. Untner is nu in balbezit. Untner probeert naar een medespeler te passen. Menichelli rent richting de bal. Menichelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pierzchała onderschept slim de pass. Pierzchała geeft een lange en hoge pass. Baier heeft problemen om de bal te vangen. Baner rent richting de bal. Baner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cavalieri geeft een hoge lob. Bouson rent richting de bal. Bouson passt de bal met de wreef. Menichelli is nu in balbezit. Menichelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Batatas geeft een lange en hoge pass. Bouson kopt de bal weg. Yaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray onderschept slim de pass. Beray schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Dueri geeft een lange en hoge pass. Mielecki probeert naar een medespeler te passen. Baner heeft problemen om de bal te vangen. Baier bereikt de bal nog maar net als eerste. Baier haalt uit met een fantastische trap. Tandoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Batatas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cavalieri de bal. Baier bereikt de bal nog maar net als eerste. Baner bereikt de bal nog maar net als eerste. Baner schiet op doel. Tandoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baier heeft problemen om de bal te vangen. Baier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mieleszko geeft een lange en hoge pass. Škaro heeft problemen om de bal te vangen. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli draait met de bal, schiet en ... Xudayarov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kapiszony - Radomskie Pojeby 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kapiszony 70%, Radomskie Pojeby 30%.
Fc Kapiszony - Radomskie Pojeby 0:1

47e minuut.
Pierzchała geeft een hoge lob. Zavaliy bereikt de bal nog maar net als eerste. Baner is nu in balbezit. Baner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Kapiszony - Radomskie Pojeby 1:1

52e minuut.
Baner passt de bal zonder na te denken. Tandoi speelt de bal door. Menichelli is nu in balbezit. Menichelli haalt uit met een fantastische trap. Xudayarov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kapiszony - Radomskie Pojeby 1:2

57e minuut.
Cavalieri is nu in balbezit. Baier verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zavaliy. Zavaliy krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Untner bereikt de bal nog maar net als eerste. Untner passt de bal in één keer door. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray schiet op doel. Xudayarov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kapiszony - Radomskie Pojeby 1:3

63e minuut.
Buitenspel voor Baier. Goede buitenspelval van de verdediging. Zavaliy neemt vlug de vrije trap. Batatas rent richting de bal. Menichelli verovert de bal door een tackle van achteren. Menichelli draait met de bal, schiet en ... Xudayarov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kapiszony - Radomskie Pojeby 1:4

69e minuut.
Baier met een sublieme pass. Cavalieri onderschept slim de pass. Mieleszko is nu in balbezit. Yusifov verovert de bal door een tackle van achteren. Yusifov haalt uit met een fantastische trap. Tandoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baner is nu in balbezit. Baner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kapiszony - Radomskie Pojeby 2:4

71e minuut.
Zavaliy passt de bal zonder na te denken. Untner bereikt de bal nog maar net als eerste. Untner passt de bal in één keer door. Beray rent richting de bal. Beray schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Untner bereikt de bal nog maar net als eerste. Untner passt de bal met de wreef. Bouson speelt de bal door. Menichelli rent richting de bal. Menichelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Pierzchała bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierzchała passt de bal met de wreef. Bouson probeert naar een medespeler te passen. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Menichelli is nu in balbezit. Menichelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kapiszony - Radomskie Pojeby 2:5

87e minuut.
Bouson is nu in balbezit. Bouson speelt de bal door. Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kapiszony - Radomskie Pojeby 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kapiszony 67%, Radomskie Pojeby 33%.
Fc Kapiszony - Radomskie Pojeby 2:6