Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Widzew RTS Łódź F.C. Warsaw Bródno
2 Tactiek BYB
51% Balbezit 49%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 72
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 49.2
average Schieten outstanding
average Passen very good
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Beger is nu in balbezit. Inworp. Biliński met een snelle inworp. Siqueira is nu in balbezit. Siqueira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Rebougas kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bulajić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siqueira heeft problemen om de bal te vangen. Siqueira schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siqueira haalt uit met een fantastische trap. Powel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chmielniak is nu in balbezit. Biliński verovert de bal door een tackle van achteren. Biliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:1

4e minuut.
Borzilli is nu in balbezit. Borzilli probeert naar een medespeler te passen. Siqueira is nu in balbezit. Siqueira draait met de bal, schiet en ... Powel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:2

5e minuut.
Biliński onderschept slim de pass. Biliński met een sublieme pass. Siqueira kan de bal niet met de borst controleren. Biliński rent richting de bal. Biliński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Beger geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borzilli met een snelle inworp. Siqueira is nu in balbezit. Siqueira haalt uit met een fantastische trap. Powel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Powel trapt de bal weg van het doel. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bulajić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Siqueira heeft problemen om de bal te vangen. Siqueira haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Borzilli de bal. Borzilli probeert naar een medespeler te passen. Siqueira is nu in balbezit. Siqueira draait met de bal, schiet en ... Powel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:3

8e minuut.
Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Borzilli zal de hoekschop nemen. Siqueira krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Inworp. Borzilli met een snelle inworp. Siqueira rent richting de bal. Siqueira schiet op doel. Powel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:4

11e minuut.
Minulescu is nu in balbezit. Minulescu passt de bal in één keer door. Biliński rent richting de bal. Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siqueira haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Powel probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Borzilli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siqueira is nu in balbezit. Siqueira schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Biliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Biliński draait met de bal, schiet en ... Powel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:5

14e minuut.
Beger passt de bal met de wreef. Bulajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajić probeert naar een medespeler te passen. Borzilli geeft de bal voor. Biliński krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Borzilli met een snelle inworp. Minulescu probeert naar een medespeler te passen. Siqueira met een sublieme pass. Biliński rent richting de bal. Biliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:6

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bulajić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Biliński kopt de bal weg. Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siqueira draait met de bal, schiet en ... Powel bokst de bal weg. Siqueira is nu in balbezit. Siqueira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:7

20e minuut.
Powel trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borzilli met een snelle inworp. Siqueira is nu in balbezit. Siqueira haalt uit met een fantastische trap. Powel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Biliński is nu in balbezit. Biliński haalt uit met een fantastische trap. Powel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Siqueira rent richting de bal. Siqueira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:8

21e minuut.
Klungelig pakt Siqueira de bal. Siqueira probeert naar een medespeler te passen. Biliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Biliński haalt uit met een fantastische trap. Powel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Biliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Biliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:9

23e minuut.
Minulescu onderschept slim de pass. Minulescu probeert naar een medespeler te passen. Biliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Biliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:10

25e minuut.
Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Minulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Siqueira is nu in balbezit. Siqueira haalt uit met een fantastische trap. Powel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Beger rent richting de bal. Beger geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bulajić zal de hoekschop nemen. Siqueira springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Bulajić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siqueira rent richting de bal. Siqueira speelt de bal door. Biliński rent richting de bal. Biliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:11

27e minuut.
Habelt is nu in balbezit. Siqueira probeert naar een medespeler te passen. Daar is Habelt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siqueira verovert de bal door een tackle van achteren. Siqueira schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Biliński rent richting de bal. Biliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:12

30e minuut.
Trică passt de bal in één keer door. Borzilli speelt de bal door. Klungelig pakt Siqueira de bal. Siqueira draait met de bal, schiet en ... Powel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:13

31e minuut.
Bulajić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lipakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipakis speelt de bal door. Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siqueira schiet op doel. Powel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Biliński de bal. Siqueira is nu in balbezit. Siqueira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:14

33e minuut.
Zielony geeft een hoge lob. Siqueira is nu in balbezit. Daar is Biliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biliński haalt uit met een fantastische trap. Powel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:15

35e minuut.
Borzilli kopt de bal weg. Biliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Biliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siqueira rent richting de bal. Siqueira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Roldan rent richting de bal. Roldan probeert naar een medespeler te passen. Siqueira is nu in balbezit. Siqueira schiet op doel. Powel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:16

38e minuut.
Daar is Siqueira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siqueira probeert naar een medespeler te passen. Biliński is nu in balbezit. Biliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:17

41e minuut.
Chmielniak speelt de bal door. Daar is Bulajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulajić met een sublieme pass. Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siqueira draait met de bal, schiet en ... Powel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Habelt is nu in balbezit. Borzilli onderschept slim de pass. Borzilli draait met de bal, schiet en ... Powel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:18

44e minuut.
Bulajić is nu in balbezit. Bulajić met een sublieme pass. Siqueira heeft problemen om de bal te vangen. Biliński rent richting de bal. Biliński draait met de bal, schiet en ... Powel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bulajić is nu in balbezit. Bulajić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew RTS Łódź 91%, F.C. Warsaw Bródno 9%.
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:19

46e minuut.
Klungelig pakt Borzilli de bal. Borzilli probeert naar een medespeler te passen. Minulescu probeert naar een medespeler te passen. Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siqueira schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:20

49e minuut.
Powel probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borzilli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siqueira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Siqueira is nu in balbezit. Biliński rent richting de bal. Biliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:21

51e minuut.
Minulescu speelt de bal door. Daar is Siqueira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siqueira passt de bal zonder na te denken. Biliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Biliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:22

54e minuut.
Inworp. Borzilli met een snelle inworp. Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siqueira schiet op doel. Powel probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:23

55e minuut.
Bulajić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siqueira is nu in balbezit. Siqueira speelt de bal door. Biliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Biliński schiet op doel. Powel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:24

55e minuut.
Guzman heeft problemen om de bal te vangen. Borzilli speelt de bal door. Siqueira is nu in balbezit. Biliński is nu in balbezit. Biliński schiet op doel. Powel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Borzilli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Biliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Biliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:25

58e minuut.
Beger geeft de bal voor. Trică kan de bal niet met de borst controleren. Trică speelt de bal door. Bulajić is nu in balbezit. Bulajić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Powel met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borzilli met de inworp. Siqueira is nu in balbezit. Siqueira passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Minulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Minulescu passt de bal met de wreef. Siqueira probeert de bal met de borst te controleren. Siqueira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Beger geeft de bal voor. Bulajić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Biliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siqueira is nu in balbezit. Siqueira haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Minulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Minulescu passt de bal in één keer door. Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siqueira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:26

67e minuut.
Powel probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Borzilli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siqueira is nu in balbezit. Siqueira draait met de bal, schiet en ... Powel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borzilli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siqueira rent richting de bal. Siqueira draait met de bal, schiet en ... Powel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:27

70e minuut.
Inworp. Reeves komt het veld opgelopen. Ortiz komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Reeves onderschept slim de pass. Reeves met een sublieme pass. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Powel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:28

72e minuut.
Habelt passt de bal in één keer door. Inworp. Borzilli met een snelle inworp. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Borzilli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ortiz rent richting de bal. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:29

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borzilli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz met een sublieme pass. Reeves rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borzilli met de inworp. Ortiz kan de bal niet met de borst controleren. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Powel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:30

77e minuut.
Zaman geeft de bal voor. Minulescu probeert de bal aan de voet te houden. Minulescu passt de bal in één keer door. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Powel met een harde bal richting middenveld. Inworp. Borzilli met een snelle inworp. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Powel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Reeves de bal. Reeves schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:31

80e minuut.
Inworp. Borzilli met een snelle inworp. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Powel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:32

81e minuut.
Borzilli passt de bal in één keer door. Minulescu met een sublieme pass. Bulajić speelt de bal door. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Bulajić met een snelle inworp. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Reeves is nu in balbezit. Reeves draait met de bal, schiet en ... Powel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Reeves bereikt de bal nog maar net als eerste. Reeves haalt uit met een fantastische trap. Powel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:33

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borzilli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel. Powel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:34

84e minuut.
Lipakis geeft een hoge lob. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz passt de bal in één keer door. Bulajić is nu in balbezit. Bulajić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bulajić met de inworp. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Powel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Inworp. Borzilli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ortiz kan de bal niet met de borst controleren. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Powel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:35

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew RTS Łódź 94%, F.C. Warsaw Bródno 6%.
Widzew RTS Łódź - F.C. Warsaw Bródno 0:35