Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.023
  • Stadion: Wujki Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7798
Wujki Shadows Team
Nowa v2 Tactiek 1
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 58.1
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Merdivenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Domański met een sublieme pass. Kiciak rent richting de bal. Kiciak geeft een lange en hoge pass. Vandecauter krijgt zijn hoofd ertegen. Pintacorona bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Baliţiu passt de bal in één keer door. Lupi rent richting de bal. Żuraw is nu in balbezit. Lupi verovert de bal door een tackle van achteren. Lupi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Cakić heeft problemen om de bal te vangen. Baliţiu rent richting de bal. Baliţiu geeft een lange en hoge pass. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wujki - Shadows Team 0:1

15e minuut.
Montenegro rent richting de bal. Montenegro met een sublieme pass. Vandecauter bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandecauter schiet op doel. Pintacorona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wujki - Shadows Team 1:1

23e minuut.
Daar is Hordecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapinos verovert de bal door een tackle van achteren. Kapinos geeft een hoge lob. Vandecauter is nu in balbezit. Vandecauter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kiepski met een sublieme pass. Kiciak rent richting de bal. Kiciak passt de bal met de wreef. Domański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśniewski rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Raczkowski speelt de bal door. Pierola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierola speelt de bal door. Hordecki rent richting de bal. Hordecki schiet op doel. Esqueda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Merdivenci heeft problemen om de bal te vangen. Pierola bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro onderschept slim de pass. Montenegro geeft een lange en hoge pass. Domański springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Raczkowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montenegro met een snelle inworp. Vandecauter bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandecauter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Baliţiu kopt de bal weg. Domański heeft problemen om de bal te vangen. Merdivenci probeert naar een medespeler te passen. Vandecauter bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandecauter draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Bernales passt de bal zonder na te denken. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki is nu in balbezit. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi haalt uit met een fantastische trap. Esqueda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Pierola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matsuda rent richting de bal. Matsuda geeft een lange en hoge pass. Lupi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wujki - Shadows Team 1:2

38e minuut.
Sochacki probeert naar een medespeler te passen. Montenegro rent richting de bal. Montenegro passt de bal in één keer door. Merdivenci is nu in balbezit. Merdivenci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cakić geeft de bal voor. Żuraw heeft problemen om de bal te vangen. Kapinos rent richting de bal. Hordecki verovert de bal door een tackle van achteren. Hordecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Holmes komt het veld opgelopen. Baliţiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wujki 43%, Shadows Team 57%.
Wujki - Shadows Team 1:2

48e minuut.
Baliţiu met de inworp. Domański is nu in balbezit. Bernales begaat een overtreding. Bernales krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Pierola geeft de bal voor. Baliţiu is nu in balbezit. Baliţiu haalt uit met een fantastische trap. Semitoje probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baliţiu geeft een lange en hoge pass. Esqueda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Hordecki rent richting de bal. Hordecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wujki - Shadows Team 1:3

60e minuut.
Domański bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczkowski rent richting de bal. Vandecauter verovert de bal door een tackle van achteren. Vandecauter schiet op doel. Pintacorona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wujki - Shadows Team 2:3

61e minuut.
García Pescador komt het veld opgelopen. Rodríguez Soria komt het veld opgelopen. Kone komt het veld opgelopen.

63e minuut.
García Pescador probeert naar een medespeler te passen. Baliţiu is nu in balbezit. Baliţiu geeft een hoge lob. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lupi rent richting de bal. Lupi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wujki - Shadows Team 2:4

66e minuut.
Merdivenci passt de bal met de wreef. Holmes is nu in balbezit. Holmes probeert naar een medespeler te passen. Domański bereikt de bal nog maar net als eerste. Domański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Pelizzaro komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Żuraw kopt de bal weg. Merdivenci met een sublieme pass. Kone is nu in balbezit. Kone geeft een lange en hoge pass. Domański maakt een snoekduik en kopt de bal. Pintacorona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Merdivenci is nu in balbezit. Kone bereikt de bal nog maar net als eerste. Kone speelt de bal door. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Cakić passt de bal met de wreef. Daar is Baliţiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baliţiu passt de bal in één keer door. Lupi is nu in balbezit. Lupi draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Soria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Holmes passt de bal zonder na te denken. Merdivenci rent richting de bal. Merdivenci probeert naar een medespeler te passen. Domański bereikt de bal nog maar net als eerste. Domański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Baliţiu passt de bal met de wreef. Cakić is nu in balbezit. Cakić passt de bal met de wreef. Hordecki rent richting de bal. Hordecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wujki 46%, Shadows Team 54%.
Wujki - Shadows Team 2:4