Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shadows Team GangBangers FC
1 Tactiek juniory4(edit)
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 57.1
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


16e minuut.
Evrard probeert naar een medespeler te passen. Cvetkov is nu in balbezit. Cvetkov geeft een hoge lob. Ploeşteanu krijgt zijn hoofd ertegen. Pintacorona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - GangBangers FC 0:1

18e minuut.
Rejman speelt de bal door. Slabyshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabyshev speelt de bal door. Spinu rent richting de bal. Spinu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - GangBangers FC 0:2

21e minuut.
Evrard onderschept slim de pass. Allieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki verovert de bal door een tackle van achteren. Hordecki draait met de bal, schiet en ... Käntzig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - GangBangers FC 1:2

31e minuut.
Slabyshev met de inworp. Pierola rent richting de bal. Rejman verovert de bal door een tackle van achteren. Rejman geeft een lange en hoge pass. Spinu maakt een snoekduik en kopt de bal. Pintacorona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Allieri verovert de bal door een tackle van achteren. Allieri geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pierola met een snelle inworp. Hordecki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shadows Team 55%, GangBangers FC 45%.
Shadows Team - GangBangers FC 1:2

46e minuut.
Cuenca komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Rejman passt de bal in één keer door. Cuenca heeft problemen om de bal te vangen. Thành Công begaat een overtreding. Thành Công krijgt een gele kaart. Cuenca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rejman neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Pierola heeft problemen om de bal te vangen. Rejman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pierola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matsuda komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal. Lupi is nu in balbezit. Lupi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shadows Team - GangBangers FC 2:2

54e minuut.
Pierola met een snelle inworp. Ploeşteanu is nu in balbezit. Ploeşteanu geeft de bal voor. Matsuda onderschept slim de pass. Cuenca probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - GangBangers FC 2:3

58e minuut.
Cvetkov rent richting de bal. Cvetkov geeft een hoge lob. Cuenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuenca draait met de bal, schiet en ... Pintacorona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - GangBangers FC 2:4

76e minuut.
Doeltrap. Penedo komt het veld opgelopen. Lixăndroiu komt het veld opgelopen. Baliţiu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cakić komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Pierola speelt de bal door. Cakić is nu in balbezit. Cakić passt de bal met de wreef. Hordecki rent richting de bal. Hordecki haalt uit met een fantastische trap. Käntzig bokst de bal weg. Kunicki onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Matsuda kopt de bal weg. Pierola rent richting de bal. Pierola passt de bal in één keer door. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shadows Team 52%, GangBangers FC 48%.
Shadows Team - GangBangers FC 2:4