Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.023
  • Stadion: pinkipoje Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 29525
pinkipoje North Sandwich
z3_1 Tactiek nowość
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
58.8 gemiddelde waardering 58.6
excellent Schieten formidable
solid Passen very good
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Andreani passt de bal in één keer door. Daar is Koumentakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udişteanu is nu in balbezit. Udişteanu geeft een lange en hoge pass. Bonilha krijgt zijn hoofd ertegen. Funar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Udişteanu geeft een lange en hoge pass. Zawodziński rent richting de bal. Zawodziński geeft een hoge lob. Monacu geeft de bal voor. Bonilha krijgt zijn hoofd ertegen. Funar bokst de bal weg.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szalony met een snelle inworp. Çərkəzzadə rent richting de bal. Çərkəzzadə geeft de bal voor. Bieganski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Udişteanu speelt de bal door. Andreani geeft een hoge lob. Koumentakis heeft problemen om de bal te vangen. Koumentakis draait met de bal, schiet en ... Funar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pinkipoje - North Sandwich 0:1

14e minuut.
Andreani passt de bal met de wreef. Udişteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udişteanu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bonilha de bal. Bonilha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Paşayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paşayev passt de bal in één keer door. Trustfull bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaszczerski schiet op doel. Thiesen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Jaszczerski passt de bal in één keer door. Šabić heeft problemen om de bal te vangen. Šabić speelt de bal door. Bieganski is nu in balbezit. Bieganski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Monacu passt de bal met de wreef. Koumentakis is nu in balbezit. Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilha schiet op doel. Funar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pinkipoje - North Sandwich 0:2

34e minuut.
Trustfull is nu in balbezit. Trustfull geeft een lange en hoge pass. Bonilha controleert de bal met de borst. Bonilha haalt uit met een fantastische trap. Funar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
pinkipoje - North Sandwich 0:3

37e minuut.
Klungelig pakt Siestrzewitowski de bal. Koumentakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawodziński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koumentakis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bonilha zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pinkipoje 63%, North Sandwich 37%.
pinkipoje - North Sandwich 0:3

47e minuut.
Potoniec probeert naar een medespeler te passen. Szalony is nu in balbezit. Szalony passt de bal in één keer door. Bieganski is nu in balbezit. Bieganski schiet op doel. Thiesen bokst de bal weg.

49e minuut.
Udişteanu rent richting de bal. Udişteanu passt de bal met de wreef. Koumentakis is nu in balbezit. Koumentakis haalt uit met een fantastische trap. Funar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pinkipoje - North Sandwich 0:4

51e minuut.
Andreani met een sublieme pass. Udişteanu heeft problemen om de bal te vangen. Udişteanu probeert naar een medespeler te passen. Koumentakis is nu in balbezit. Koumentakis draait met de bal, schiet en ... Funar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Udişteanu probeert naar een medespeler te passen. Monacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Monacu geeft de bal voor. Koumentakis rent richting de bal. Koumentakis haalt uit met een fantastische trap. Funar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Bieganski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieganski passt de bal in één keer door. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski draait met de bal, schiet en ... Thiesen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pinkipoje - North Sandwich 1:4

63e minuut.
Trustfull onderschept slim de pass. Trustfull geeft een hoge lob. Bonilha kopt de bal weg. Koumentakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumentakis schiet op doel. Funar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buitenspel voor Bonilha. Goede buitenspelval van de verdediging. Guitarrista komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bonilha kopt de bal weg. Siestrzewitowski rent richting de bal. Koumentakis onderschept slim de pass. Koumentakis schiet op doel. Funar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pinkipoje - North Sandwich 1:5

70e minuut.
Çərkəzzadə speelt de bal door. Guitarrista is nu in balbezit. Daar is Guitarrista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guitarrista geeft de bal voor. Trustfull kopt de bal weg. Thiesen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wojtczak controleert de bal met de borst. Bieganski rent richting de bal. Bieganski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pinkipoje - North Sandwich 2:5

71e minuut.
Mrózek komt het veld opgelopen. Malafosse komt het veld opgelopen. Bossi komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Monacu rent richting de bal. Bonilha is nu in balbezit. Bonilha passt de bal zonder na te denken. Koumentakis is nu in balbezit. Koumentakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Udişteanu speelt de bal door. Mrózek is nu in balbezit. Bonilha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bonilha krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Monacu kopt de bal weg. Koumentakis is nu in balbezit. Bonilha is nu in balbezit. Bonilha draait met de bal, schiet en ... Funar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pinkipoje - North Sandwich 2:6

87e minuut.
Malafosse verovert de bal door een tackle van achteren. Malafosse passt de bal zonder na te denken. Wojtczak verovert de bal door een tackle van achteren. Guitarrista is nu in balbezit. Bossi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pinkipoje 54%, North Sandwich 46%.
pinkipoje - North Sandwich 2:6