Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shadows Team KS Goal
1 Tactiek goal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 65.4
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Cleviţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleviţchi geeft een hoge lob. Lupi met een sublieme pass. Hordecki rent richting de bal. Hordecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujačić passt de bal zonder na te denken. Moradel rent richting de bal. Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujačić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Bernales probeert naar een medespeler te passen. Domenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Domenech geeft de bal voor. Vujačić maakt een snoekduik en kopt de bal. Pintacorona maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

26e minuut.
Moradel is nu in balbezit. Bernales maakt een afschuwelijke overtreding. Moradel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Araujo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vujačić springt en kopt de bal. Pintacorona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - KS Goal 0:1

35e minuut.
Moradel rent richting de bal. Besteci is nu in balbezit. Kwaśniewski rent richting de bal. Besteci onderschept slim de pass. Besteci schiet op doel. Pintacorona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Pierola rent richting de bal. Pierola met een sublieme pass. Daar is Lupi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shadows Team - KS Goal 1:1

41e minuut.
Cleviţchi geeft de bal voor. Besteci kopt de bal weg. Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujačić draait met de bal, schiet en ... Pintacorona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - KS Goal 1:2

43e minuut.
Inworp. Pierola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hordecki geeft een hoge lob. Daar is Cakić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cakić haalt uit met een fantastische trap. Orsós bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shadows Team 54%, KS Goal 46%.
Shadows Team - KS Goal 1:2

53e minuut.
Besteci onderschept slim de pass. Moradel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kwaśniewski. Moradel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Besteci neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vujačić is nu in balbezit. Vujačić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - KS Goal 1:3

55e minuut.
Raczkowski rent richting de bal. Raczkowski geeft een lange en hoge pass. Araujo kopt de bal weg. Moradel bereikt de bal nog maar net als eerste. Moradel schiet op doel. Pintacorona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Acıkan geeft een hoge lob. Inworp. Pierola met een snelle inworp. Vujačić rent richting de bal. Vujačić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Araujo geeft een lange en hoge pass. Raczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Vujačić rent richting de bal. Vujačić haalt uit met een fantastische trap. Pintacorona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shadows Team - KS Goal 1:4

76e minuut.
Pierola rent richting de bal. Pierola probeert naar een medespeler te passen. Cakić met een sublieme pass. Lupi is nu in balbezit. Lupi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fric komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shadows Team 55%, KS Goal 45%.
Shadows Team - KS Goal 1:4