Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.025
  • Stadion: San Rjs Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 17695
San Rjs P.K.S TranSport Gdynia 2009
san Tactiek Fofana
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
5 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.3 gemiddelde waardering 50.1
adequate Schieten adequate
good Passen adequate
formidable Verdedigen very good


9e minuut.
Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles geeft een hoge lob. Halilhodžić kan de bal niet met de borst controleren. Ross is nu in balbezit. Ross draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiptoo onderschept slim de pass. Orhun rent richting de bal. Orhun passt de bal zonder na te denken. Kiptoo verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Orhun rent richting de bal. Orhun passt de bal zonder na te denken. Mphafudi heeft problemen om de bal te vangen. Bandieri rent richting de bal. Bandieri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Mphafudi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mphafudi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Rjs - P.K.S TranSport Gdynia 2009 1:0

27e minuut.
Perebento geeft een lange en hoge pass. Orhun is nu in balbezit. Costa begaat een overtreding. Costa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Rjs 38%, P.K.S TranSport Gdynia 2009 62%.
San Rjs - P.K.S TranSport Gdynia 2009 1:0

49e minuut.
Daar is Šafránek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšić onderschept slim de pass. Tomšić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
San Rjs - P.K.S TranSport Gdynia 2009 1:1

64e minuut.
Bandieri passt de bal zonder na te denken. Mphafudi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cardetti. Cardetti krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Kozik is nu in balbezit. Hanák bereikt de bal nog maar net als eerste. Halilhodžić maakt een afschuwelijke overtreding. Halilhodžić krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Tecen kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hanák de bal onder controle te krijgen. Noelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Noelsson geeft de bal voor. Šafránek onderschept slim de pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Rjs 33%, P.K.S TranSport Gdynia 2009 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
San Rjs - P.K.S TranSport Gdynia 2009 1:1