Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS>NADZIEJA CZARKÓW Buba team
Attack Tactiek rado
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 53.7
excellent Schieten solid
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Poloczek is nu in balbezit. Poloczek passt de bal zonder na te denken. Peräjärvi met een sublieme pass. Kubinszki rent richting de bal. Kubinszki schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Gibanel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibanel passt de bal in één keer door. Daar is Huybers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sárvári verovert de bal door een tackle van achteren. Sárvári haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS>NADZIEJA CZARKÓW - Buba team 0:1

11e minuut.
Delmas rent richting de bal. Gibanel onderschept slim de pass. Gibanel passt de bal met de wreef. Sárvári rent richting de bal. Sárvári haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kubinszki passt de bal in één keer door. Poloczek is nu in balbezit. Poloczek passt de bal met de wreef. Delmas is nu in balbezit. Delmas draait met de bal, schiet en ... van Burik bokst de bal weg.

20e minuut.
Szirmay probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Delmas de bal. Szirmay geeft een lange en hoge pass. Kubinszki springt en kopt de bal. van Burik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS>NADZIEJA CZARKÓW - Buba team 1:1

22e minuut.
Daar is Rybak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybak met een sublieme pass. Poloczek geeft een lange en hoge pass. Delmas is nu in balbezit. Delmas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kosík passt de bal in één keer door. Gintzburg probeert naar een medespeler te passen. Sárvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovërlani rent richting de bal. Tovërlani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Arvelo met een sublieme pass. Poloczek is nu in balbezit. Poloczek geeft een lange en hoge pass. Delmas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS>NADZIEJA CZARKÓW - Buba team 2:1

36e minuut.
Poloczek probeert naar een medespeler te passen. Kubinszki is nu in balbezit. Cordini rent richting de bal. Kubinszki verovert de bal door een tackle van achteren. Kubinszki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Sárvári geeft een lange en hoge pass. Brycht probeert naar een medespeler te passen. Peräjärvi met een sublieme pass. Delmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmas haalt uit met een fantastische trap. van Burik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Kubinszki rent richting de bal. Peräjärvi rent richting de bal. Cordini begaat een overtreding. Cordini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS>NADZIEJA CZARKÓW 49%, Buba team 51%.
KS>NADZIEJA CZARKÓW - Buba team 2:1

47e minuut.
Rybak met een sublieme pass. Szirmay is nu in balbezit. Szirmay probeert naar een medespeler te passen. Kubinszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubinszki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. van Burik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS>NADZIEJA CZARKÓW - Buba team 3:1

49e minuut.
Arvelo geeft de bal voor. Inworp. Repuh met de inworp. Gibanel rent richting de bal. Gibanel geeft een lange en hoge pass. Brycht bokst de bal weg.

55e minuut.
Gintzburg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hyllsjö komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Daar is Huybers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huybers geeft een lange en hoge pass. Szirmay is nu in balbezit. Szirmay geeft een hoge lob. Kubinszki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS>NADZIEJA CZARKÓW - Buba team 4:1

64e minuut.
Porati komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kairath rent richting de bal. Peräjärvi onderschept slim de pass. Peräjärvi passt de bal in één keer door. Delmas is nu in balbezit. Delmas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vidaurreta komt het veld opgelopen. Azeglio komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Porati verovert de bal door een tackle van achteren. Porati geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hyllsjö zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gibanel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Peräjärvi passt de bal met de wreef. Huybers bereikt de bal nog maar net als eerste. Huybers met een sublieme pass. Vidaurreta rent richting de bal. Vidaurreta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS>NADZIEJA CZARKÓW 48%, Buba team 52%.
KS>NADZIEJA CZARKÓW - Buba team 4:1