Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik23 ZDZ KS Unia Trzebiesławice
nowa 3 Tactiek Normalna
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
56.9 gemiddelde waardering 59.9
solid Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen good


1e minuut.
Fułat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurzaj met een sublieme pass. Gorawski probeert naar een medespeler te passen. Zienkowicz geeft een hoge lob. Pelayo maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Karakaş geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rosada de bal. Vanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanis geeft een hoge lob. Barber Rodríguez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik23 ZDZ - KS Unia Trzebiesławice 1:0

31e minuut.
Tacović is nu in balbezit. Zienkowicz onderschept slim de pass. Zienkowicz probeert naar een medespeler te passen. Sikorski rent richting de bal. Sikorski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zienkowicz met een snelle inworp. Sikorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikorski haalt uit met een fantastische trap. Tuček probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gorawski rent richting de bal. Gorawski speelt de bal door. Fułat speelt de bal door. Sikorski rent richting de bal. Sikorski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tacović met een sublieme pass. Vanis heeft problemen om de bal te vangen. Vanis passt de bal met de wreef. Barber Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barber Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Konieczny bokst de bal weg.

44e minuut.
Kurzaj probeert naar een medespeler te passen. Gorawski rent richting de bal. Gorawski passt de bal zonder na te denken. Pelayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelayo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik23 ZDZ 58%, KS Unia Trzebiesławice 42%.
Górnik23 ZDZ - KS Unia Trzebiesławice 1:0

49e minuut.
Zienkowicz is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zienkowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sikorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikorski draait met de bal, schiet en ... Carrillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Kärp geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zienkowicz met een snelle inworp. Sikorski is nu in balbezit. Sikorski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Zienkowicz speelt de bal door. Carrera rent richting de bal. Met opzet legt Pelayo zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Pelayo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pelayo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Carrera raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

72e minuut.
Gorawski speelt de bal door. Zienkowicz is nu in balbezit. Zienkowicz probeert naar een medespeler te passen. Sikorski rent richting de bal. Sikorski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Górnik23 ZDZ - KS Unia Trzebiesławice 1:1

79e minuut.
Tuček speelt de bal door. Joković bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikorski begaat een overtreding. Sikorski krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Strauch geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tacović met de inworp. Vanis is nu in balbezit. Vanis geeft een hoge lob. Konieczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik23 ZDZ 51%, KS Unia Trzebiesławice 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Górnik23 ZDZ - KS Unia Trzebiesławice 1:1