Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.026
  • Stadion: arkadiuz23 Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 10012
Górnik23 ZDZ wisła frysztak
nowa 3 Tactiek utrzymanie 1
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
57.1 gemiddelde waardering 60.4
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Klungelig pakt Ferretti Rigati de bal. Ferretti Rigati passt de bal zonder na te denken. Kirienko is nu in balbezit. Kirienko haalt uit met een fantastische trap. Carrillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik23 ZDZ - wisła frysztak 0:1

13e minuut.
Trastowski passt de bal in één keer door. Nathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nathan geeft de bal voor. Hermundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermundsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Inworp. Degrasiński met de inworp. Hermundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermundsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik23 ZDZ - wisła frysztak 0:2

18e minuut.
Ferretti Rigati bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferretti Rigati passt de bal zonder na te denken. Zénier bereikt de bal nog maar net als eerste. Zénier geeft de bal voor. Hermundsson maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Trastowski rent richting de bal. Tuček rent richting de bal. Ferretti Rigati maakt een afschuwelijke overtreding. Ferretti Rigati krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Klungelig pakt Tuček de bal. Kirienko rent richting de bal. Kirienko passt de bal in één keer door. Quispe rent richting de bal. Quispe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Nathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nathan passt de bal zonder na te denken. Karakaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakaş geeft een lange en hoge pass. Koprowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Zénier bereikt de bal nog maar net als eerste. Zénier speelt de bal door. Quispe is nu in balbezit. Kirienko is nu in balbezit. Kirienko draait met de bal, schiet en ... Carrillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Karakaş met een sublieme pass. Vanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanis met een sublieme pass. Tacović heeft problemen om de bal te vangen. Tacović geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ferretti Rigati heeft problemen om de bal te vangen. Tacović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferretti Rigati. Ferretti Rigati krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Tacović raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Joković zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Koprowski rent richting de bal. Koprowski schiet op doel. Jordán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik23 ZDZ - wisła frysztak 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik23 ZDZ 56%, wisła frysztak 44%.
Górnik23 ZDZ - wisła frysztak 1:2

46e minuut.
Jurík komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Zénier met een sublieme pass. Kirienko rent richting de bal. Kirienko passt de bal met de wreef. Quispe rent richting de bal. Quispe haalt uit met een fantastische trap. Carrillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Klungelig pakt Tacović de bal. Maltez kopt de bal weg. Quispe is nu in balbezit. Quispe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik23 ZDZ - wisła frysztak 1:3

65e minuut.
Maltez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zénier de bal. Zénier speelt de bal door. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe draait met de bal, schiet en ... Carrillo bokst de bal weg.

79e minuut.
Degrasiński passt de bal zonder na te denken. Jurík bereikt de bal nog maar net als eerste. Trastowski speelt de bal door. Karakaş is nu in balbezit. Karakaş geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Maltez probeert naar een medespeler te passen. Zénier heeft problemen om de bal te vangen. Zénier met een sublieme pass. Quispe rent richting de bal. Quispe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Nathan speelt de bal door. Kirienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Joković schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Joković krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik23 ZDZ 44%, wisła frysztak 56%.
Górnik23 ZDZ - wisła frysztak 1:3