Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpeda Wojkowice Illuminati Team
Attack Tactiek Z buta wjeżdżam!
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
59.2 gemiddelde waardering 47.5
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen good


2e minuut.
Dunga geeft de bal voor. Inworp. Smertin met de inworp. Lutz geeft een hoge lob. Czwertyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Daar is Fedak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedak geeft een hoge lob. Daar is Stolc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czwertyński is nu in balbezit. Czwertyński draait met de bal, schiet en ... Bartha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Akbulut is nu in balbezit. Akbulut speelt de bal door. Butcaru rent richting de bal. Butcaru haalt uit met een fantastische trap. Goniewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Leal speelt de bal door. Polkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Butcaru haalt uit met een fantastische trap. Goniewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Illuminati Team 1:0

23e minuut.
Smertin bereikt de bal nog maar net als eerste. Smertin geeft een lange en hoge pass. Czwertyński is nu in balbezit. Czwertyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torpeda Wojkowice - Illuminati Team 1:1

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Miemiec stond buitenspel. Cabañas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Leal kopt de bal weg. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpeda Wojkowice 59%, Illuminati Team 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpeda Wojkowice - Illuminati Team 1:1

52e minuut.
Piecha geeft een hoge lob. Stolc onderschept slim de pass. Inworp. Smertin met de inworp. Lutz geeft een lange en hoge pass. Bartha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Czwertyński heeft problemen om de bal te vangen. Czwertyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Illuminati Team 1:2

56e minuut.
Daar is Pasquet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jentges is nu in balbezit. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru draait met de bal, schiet en ... Goniewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torpeda Wojkowice - Illuminati Team 2:2

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabañas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adamus rent richting de bal. Lutz verovert de bal door een tackle van achteren. Lutz geeft een lange en hoge pass. Bartha bokst de bal weg.

68e minuut.
Lutz speelt de bal door. Lambant is nu in balbezit. Dunga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lambant raakt geblesseerd tijdens het duel. Lutz komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bartha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat. Lambant maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Illuminati Team 2:3

70e minuut.
Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutz verovert de bal door een tackle van achteren. Lutz speelt de bal door. Lambant is nu in balbezit. Lambant draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Butcaru controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pasquet neemt vlug de vrije trap. Czwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwertyński draait met de bal, schiet en ... Bartha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Illuminati Team 2:4

74e minuut.
Buitenspel voor Butcaru. Goede buitenspelval van de verdediging. Pasquet neemt vlug de vrije trap. Daar is Czwertyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czwertyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Illuminati Team 2:5

75e minuut.
Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Adamus de bal. Czwertyński is nu in balbezit. Czwertyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Fedak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedak met een sublieme pass. Czwertyński rent richting de bal. Czwertyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Illuminati Team 2:6

84e minuut.
Schwartzman is nu in balbezit. Schwartzman geeft een hoge lob. Czwertyński rent richting de bal. Czwertyński schiet op doel. Bartha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Illuminati Team 2:7

86e minuut.
Verbouw geeft de bal voor. Akbulut is nu in balbezit. Akbulut geeft de bal voor. Butcaru rent richting de bal. Butcaru haalt uit met een fantastische trap. Goniewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Daar is Verbouw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verbouw probeert naar een medespeler te passen. Daar is Miemiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miemiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Illuminati Team 3:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpeda Wojkowice 48%, Illuminati Team 52%.
Torpeda Wojkowice - Illuminati Team 3:7