Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wisła frysztak KS Unia Trzebiesławice
utrzymanie 1 Tactiek Normalna
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
60.6 gemiddelde waardering 58.5
solid Schieten excellent
formidable Passen very good
excellent Verdedigen good


7e minuut.
Gorawski rent richting de bal. Gorawski geeft een lange en hoge pass. Sikorski kopt de bal weg. Pelayo rent richting de bal. Pelayo schiet op doel. Jordán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Dulanowski kopt de bal weg. Kirienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kurzaj krijgt een gele kaart. Kirienko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kirienko wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klungelig pakt Sikorski de bal. Sikorski passt de bal zonder na te denken. Zienkowicz probeert naar een medespeler te passen. Pelayo is nu in balbezit. Pelayo haalt uit met een fantastische trap. Jordán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Ferretti Rigati passt de bal in één keer door. Daar is Degrasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degrasiński geeft een lange en hoge pass. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe haalt uit met een fantastische trap. Frenkel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Degrasiński kopt de bal weg. Ferretti Rigati rent richting de bal. Ferretti Rigati probeert naar een medespeler te passen. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Degrasiński heeft problemen om de bal te vangen. Degrasiński passt de bal zonder na te denken. Hermundsson is nu in balbezit. Hermundsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wisła frysztak 50%, KS Unia Trzebiesławice 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wisła frysztak - KS Unia Trzebiesławice 0:0

46e minuut.
Jurík komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Kurzaj rent richting de bal. Kurzaj passt de bal zonder na te denken. Fułat bereikt de bal nog maar net als eerste. Fułat geeft de bal voor. Pelayo springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Jordán bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Degrasiński rent richting de bal. Krawczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Krawczyński heeft problemen om de bal te vangen. Krawczyński geeft een hoge lob. Pelayo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kurzaj speelt de bal door. Sikorski is nu in balbezit. Sikorski passt de bal met de wreef. Pelayo rent richting de bal. Pelayo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Quispe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurzaj begaat een overtreding. Quispe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ferretti Rigati zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Quispe maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cecchetti is nu in balbezit. Gorawski onderschept slim de pass. Gorawski met een sublieme pass. Pelayo is nu in balbezit. Pelayo draait met de bal, schiet en ... Jordán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Gorawski met een sublieme pass. Zienkowicz rent richting de bal. Zienkowicz passt de bal in één keer door. Sikorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikorski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kurzaj speelt de bal door. Daar is Fułat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fułat geeft een hoge lob. Pelayo heeft problemen om de bal te vangen. Pelayo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wisła frysztak - KS Unia Trzebiesławice 0:1

90e minuut.
Kurzaj is nu in balbezit. Kurzaj speelt de bal door. Sikorski rent richting de bal. Sikorski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wisła frysztak - KS Unia Trzebiesławice 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wisła frysztak 61%, KS Unia Trzebiesławice 39%.
wisła frysztak - KS Unia Trzebiesławice 0:2