Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sos Andaluzyjski Górnik23 ZDZ
Sos Tactiek nowa 3
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
62 gemiddelde waardering 57.5
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Marynarz probeert naar een medespeler te passen. Szalony bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalony passt de bal zonder na te denken. Kroczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroczek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Vanis speelt de bal door. Karakaş probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Giergiel de bal. Koprowski rent richting de bal. Koprowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Szalony heeft problemen om de bal te vangen. Szalony passt de bal in één keer door. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Carrillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sos Andaluzyjski - Górnik23 ZDZ 1:0

15e minuut.
Kärp rent richting de bal. Padineanu onderschept slim de pass. Padineanu met een sublieme pass. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Waz probeert naar een medespeler te passen. Szalony rent richting de bal. Szalony passt de bal in één keer door. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Gawryś is nu in balbezit. Gawryś passt de bal in één keer door. Padineanu is nu in balbezit. Kroczek rent richting de bal. Kroczek draait met de bal, schiet en ... Carrillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Joković geeft een hoge lob. Tacović kopt de bal weg. Padineanu probeert naar een medespeler te passen. Kroczek rent richting de bal. Kroczek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vanis is nu in balbezit. Szalony bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanis onderschept slim de pass. Vanis geeft een hoge lob. Koprowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sos Andaluzyjski 53%, Górnik23 ZDZ 47%.
Sos Andaluzyjski - Górnik23 ZDZ 1:0

65e minuut.
Joković controleert de bal met de borst. Szalony rent richting de bal. Joković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Joković krijgt een gele kaart. Szalony raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

77e minuut.
Marynarz rent richting de bal. Marynarz passt de bal zonder na te denken. Gawryś rent richting de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Carrillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sos Andaluzyjski - Górnik23 ZDZ 2:0

84e minuut.
Trastowski passt de bal zonder na te denken. Karakaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakaş speelt de bal door. Koprowski is nu in balbezit. Koprowski draait met de bal, schiet en ... Almeida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Gawryś passt de bal met de wreef. Carrera speelt de bal door. Trastowski probeert de bal aan de voet te houden. Kroczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroczek draait met de bal, schiet en ... Carrillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Daar is Marynarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marynarz speelt de bal door. Szalony speelt de bal door. Gawryś rent richting de bal. Gawryś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sos Andaluzyjski 49%, Górnik23 ZDZ 51%.
Sos Andaluzyjski - Górnik23 ZDZ 2:0