Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Illuminati Team BIAŁA GWIAZDA
Z buta wjeżdżam! Tactiek att
45% Balbezit 55%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 56.7
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Trinidad heeft problemen om de bal te vangen. de Sergipe speelt de bal door. Portal met een sublieme pass. Szamosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamosi schiet op doel. Goniewicz bokst de bal weg. Lo Medico is nu in balbezit. Lo Medico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - BIAŁA GWIAZDA 0:1

5e minuut.
Smertin kopt de bal weg. Lutz met een sublieme pass. Fedak speelt de bal door. Lambant bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambant haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Hilaire passt de bal in één keer door. Portal geeft een hoge lob. Lo Medico rent richting de bal. Lo Medico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - BIAŁA GWIAZDA 0:2

14e minuut.
de Sergipe onderschept slim de pass. de Sergipe geeft de bal voor. Daar is Szamosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamosi geeft de bal voor. Lo Medico springt en kopt de bal. Goniewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Bury geeft een lange en hoge pass. Portal bereikt de bal nog maar net als eerste. Portal passt de bal in één keer door. Szamosi rent richting de bal. Szamosi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lutz passt de bal in één keer door. Fedak is nu in balbezit. Fedak geeft een lange en hoge pass. Czwertyński rent richting de bal. Czwertyński haalt uit met een fantastische trap. Orzeł bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Illuminati Team 48%, BIAŁA GWIAZDA 52%.
Illuminati Team - BIAŁA GWIAZDA 0:2

50e minuut.
Lutz passt de bal in één keer door. Schwartzman rent richting de bal. Schwartzman met een sublieme pass. Fedak speelt de bal door. Lambant is nu in balbezit. Orzeł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Schwartzman met een sublieme pass. Klungelig pakt Fedak de bal. Fedak geeft de bal voor. Lambant krijgt zijn hoofd ertegen. Orzeł werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smertin met een snelle inworp. Lutz geeft een hoge lob. Czwertyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Orzeł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - BIAŁA GWIAZDA 1:2

59e minuut.
Schwartzman probeert naar een medespeler te passen. Lutz met een sublieme pass. Trinidad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambant verovert de bal door een tackle van achteren. Lambant draait met de bal, schiet en ... Orzeł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Bilgeataoğlu is nu in balbezit. Bilgeataoğlu geeft de bal voor. Lo Medico kopt de bal weg. Szamosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamosi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cabañas is nu in balbezit. Cabañas geeft een hoge lob. Lutz speelt de bal door. Daar is Fedak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedak geeft een lange en hoge pass. Orzeł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Schwartzman is nu in balbezit. Pasquet rent richting de bal. Szamosi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Szamosi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Szamosi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lutz met een snelle inworp. Fedak rent richting de bal. Fedak geeft de bal voor. Lambant krijgt zijn hoofd ertegen. Orzeł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Illuminati Team 37%, BIAŁA GWIAZDA 63%.
Illuminati Team - BIAŁA GWIAZDA 1:2