Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wisła frysztak 3 Palce w Natalce
utrzymanie 1 Tactiek Test v1.1
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
61.5 gemiddelde waardering 63
solid Schieten excellent
outstanding Passen very good
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Miloš passt de bal in één keer door. Humala heeft problemen om de bal te vangen. Ferretti Rigati begaat een overtreding. Ferretti Rigati krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Gotsmanov speelt de bal door. Feo is nu in balbezit. Feo geeft de bal voor. Ferreira Pedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira Pedro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Feo bereikt de bal nog maar net als eerste. Feo speelt de bal door. Humala rent richting de bal. Humala draait met de bal, schiet en ... Jordán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wisła frysztak - 3 Palce w Natalce 0:1

42e minuut.
Miloš bereikt de bal nog maar net als eerste. Miloš geeft de bal voor. Humala rent richting de bal. Humala schiet op doel. Jordán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wisła frysztak - 3 Palce w Natalce 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wisła frysztak 41%, 3 Palce w Natalce 59%.
wisła frysztak - 3 Palce w Natalce 0:2

49e minuut.
Miloš is nu in balbezit. Miloš geeft de bal voor. Feo bereikt de bal nog maar net als eerste. Feo schiet op doel. Jordán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wisła frysztak - 3 Palce w Natalce 0:3

55e minuut.
Zénier passt de bal in één keer door. Ferretti Rigati bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferretti Rigati passt de bal zonder na te denken. Kirienko rent richting de bal. Kirienko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Feo geeft de bal voor. Daar is Ulutürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferreira Pedro rent richting de bal. Ferreira Pedro draait met de bal, schiet en ... Jordán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wisła frysztak - 3 Palce w Natalce 0:4

71e minuut.
Kirienko passt de bal met de wreef. Zénier rent richting de bal. Zénier probeert naar een medespeler te passen. Degrasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Degrasiński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
wisła frysztak - 3 Palce w Natalce 1:4

74e minuut.
Miloš passt de bal zonder na te denken. Feo is nu in balbezit. Feo passt de bal in één keer door. Humala rent richting de bal. Humala schiet op doel. Jordán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Miloš onderschept slim de pass. Miloš met een sublieme pass. Feo rent richting de bal. Feo geeft een lange en hoge pass. Ferreira Pedro springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Feo is nu in balbezit. Feo passt de bal in één keer door. Nathan is nu in balbezit. Humala verovert de bal door een tackle van achteren. Humala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Degrasiński is nu in balbezit. Miloš is nu in balbezit. Degrasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Degrasiński geeft een hoge lob. Quispe springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
wisła frysztak - 3 Palce w Natalce 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wisła frysztak 48%, 3 Palce w Natalce 52%.
wisła frysztak - 3 Palce w Natalce 2:4