Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.027
  • Stadion: kp rawia Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 42939
kp rawia P.K.S.OHAJO
stas 532 Tactiek def
42% Balbezit 58%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
62.7 gemiddelde waardering 59.4
formidable Schieten formidable
formidable Passen solid
very good Verdedigen formidable


6e minuut.
Półtorak is nu in balbezit. Półtorak passt de bal in één keer door. Lisowicz onderschept slim de pass. Kulesza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulesza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Salbert probeert naar een medespeler te passen. Półtorak rent richting de bal. Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Półtorak onderschept slim de pass. Półtorak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Podolis rent richting de bal. Kurzeja onderschept slim de pass. Kurzeja passt de bal zonder na te denken. Krótki is nu in balbezit. Krótki draait met de bal, schiet en ... Kaliciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jaszczerski geeft een hoge lob. Ene is nu in balbezit. Ene heeft problemen om de bal te vangen. Ene draait met de bal, schiet en ... Lasocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kp rawia - P.K.S.OHAJO 1:0

19e minuut.
Półtorak passt de bal zonder na te denken. Krótki is nu in balbezit. Gromadzki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krótki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Salbert neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kp rawia - P.K.S.OHAJO 1:1

22e minuut.
Ene is nu in balbezit. Szymaniak onderschept slim de pass. Szymaniak passt de bal in één keer door. Półtorak rent richting de bal. Półtorak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Piekański geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kaplon de bal. Gromadzki met een sublieme pass. Pisoń is nu in balbezit. Pisoń draait met de bal, schiet en ... Lasocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ene springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Gromadzki speelt de bal door. Klungelig pakt Piekański de bal. Piekański passt de bal in één keer door. Daar is Ene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ene haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Szymaniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pulpescu speelt de bal door. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene draait met de bal, schiet en ... Lasocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kp rawia - P.K.S.OHAJO 2:1

40e minuut.
Piekański bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Byśkiniewicz. Piekański is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gromadzki met een snel genomen vrije trap. Ene maakt een snoekduik en kopt de bal. Lasocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Półtorak geeft een lange en hoge pass. Gromadzki kopt de bal weg. Ene kan de bal niet met de borst controleren. Ene haalt uit met een fantastische trap. Lasocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kp rawia - P.K.S.OHAJO 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kp rawia 47%, P.K.S.OHAJO 53%.
kp rawia - P.K.S.OHAJO 3:1

46e minuut.
Słowik komt het veld opgelopen. Guzman komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Podolis is nu in balbezit. Krótki verovert de bal door een tackle van achteren. Krótki speelt de bal door. Kurzeja is nu in balbezit. Kurzeja geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Słowik stond buitenspel. Śliwiński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Kulesza de bal. Kulesza haalt uit met een fantastische trap. Guzman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kp rawia - P.K.S.OHAJO 3:2

57e minuut.
Byśkiniewicz is nu in balbezit. Piekański onderschept slim de pass. Salbert speelt de bal door. Piekański rent richting de bal. Piekański geeft een lange en hoge pass. Paal! Lasocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Słowik rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kp rawia - P.K.S.OHAJO 4:2

59e minuut.
Kulesza geeft een hoge lob. Wasilewski speelt de bal door. Daar is Lisowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krótki rent richting de bal. Krótki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Podolis rent richting de bal. Krótki onderschept slim de pass. Krótki geeft de bal voor. Kulesza rent richting de bal. Kulesza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kp rawia - P.K.S.OHAJO 4:3

62e minuut.
Kurzeja geeft een hoge lob. Krótki bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wasilewski zijn tegenspeler op de grond. Wasilewski krijgt een gele kaart. Krótki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kurzeja zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kulesza maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

64e minuut.
Piekański geeft een lange en hoge pass. Słowik rent richting de bal. Słowik heeft problemen om de bal te vangen. Słowik haalt uit met een fantastische trap. Lasocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kp rawia - P.K.S.OHAJO 5:3

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Półtorak met de inworp. Lisowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Małecki verovert de bal door een tackle van achteren. Małecki geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krótki is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
kp rawia - P.K.S.OHAJO 5:4

70e minuut.
Śliwiński speelt de bal door. Gromadzki rent richting de bal. Gromadzki passt de bal in één keer door. Słowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowik schiet op doel. Lasocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piekański bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
kp rawia - P.K.S.OHAJO 6:4

77e minuut.
Krótki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krótki passt de bal zonder na te denken. Kulesza is nu in balbezit. Kulesza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kp rawia - P.K.S.OHAJO 6:5

83e minuut.
Ene is nu in balbezit. Ene passt de bal in één keer door. Śliwiński is nu in balbezit. Piekański onderschept slim de pass. Piekański draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Jaszczerski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Półtorak. Jaszczerski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lisowicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Piekański rent richting de bal. Ene rent richting de bal. Ene haalt uit met een fantastische trap. Lasocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kp rawia - P.K.S.OHAJO 7:5

90e minuut.
Piekański kopt de bal weg. Słowik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Śliwiński. Śliwiński krijgt een gele kaart. Słowik raakt geblesseerd tijdens het duel. Gromadzki wilt de vrije trap nemen. Lasocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Lasocki rent richting de bal. Lasocki geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piekański zal de hoekschop nemen. Gromadzki krijgt zijn hoofd ertegen. Lasocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kp rawia 46%, P.K.S.OHAJO 54%.
kp rawia - P.K.S.OHAJO 7:5