Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P.K.S.OHAJO Narco$
def Tactiek nowa
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
59.9 gemiddelde waardering 43.4
outstanding Schieten solid
solid Passen adequate
very good Verdedigen adequate


4e minuut.
Krótki is nu in balbezit. Ruiz de Lopera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krótki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kulesza neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
P.K.S.OHAJO - Narco$ 1:0

6e minuut.
Półtorak verovert de bal door een tackle van achteren. Półtorak passt de bal met de wreef. Kurzeja rent richting de bal. Kurzeja geeft de bal voor. Kulesza maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Żuralski is nu in balbezit. Żuralski geeft de bal voor. Gniazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Lasocki trapt de bal weg van het doel. Małecki met een sublieme pass. Kurzeja met een sublieme pass. Krótki rent richting de bal. Krótki draait met de bal, schiet en ... Aprelino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Murgu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
P.K.S.OHAJO - Narco$ 2:0

21e minuut.
Kulesza rent richting de bal. Murgu verovert de bal door een tackle van achteren. Murgu passt de bal in één keer door. Gniazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski schiet op doel. Lasocki bokst de bal weg.

23e minuut.
Małecki geeft de bal voor. Klungelig pakt Ruiz de Lopera de bal. Krótki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krótki schiet op doel. Aprelino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
P.K.S.OHAJO - Narco$ 3:0

26e minuut.
Korkiakoski probeert naar een medespeler te passen. Bryk speelt de bal door. Gniazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski draait met de bal, schiet en ... Lasocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Monzón onderschept slim de pass. Ruiz de Lopera bereikt de bal nog maar net als eerste. Krótki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Krótki moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Krótki schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Ruiz de Lopera roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ruiz de Lopera kan niet meer verder spelen. Dworski komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Kurzeja met een sublieme pass. Małecki probeert naar een medespeler te passen. Kulesza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulesza schiet op doel. Aprelino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.K.S.OHAJO - Narco$ 4:0

33e minuut.
Dworski geeft een hoge lob. Półtorak kopt de bal weg. Kulesza rent richting de bal. Kulesza schiet op doel. Aprelino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
P.K.S.OHAJO - Narco$ 5:0

35e minuut.
Szymaniak met een sublieme pass. Małecki probeert naar een medespeler te passen. Salbert met een sublieme pass. Kulesza rent richting de bal. Kulesza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Kurzeja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurzeja met een sublieme pass. Daar is Małecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małecki geeft een lange en hoge pass. Kulesza krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.K.S.OHAJO - Narco$ 6:0

43e minuut.
Dworski geeft een hoge lob. Inworp. Kurzeja met de inworp. Małecki geeft een lange en hoge pass. Murgu onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.K.S.OHAJO 38%, Narco$ 62%.
P.K.S.OHAJO - Narco$ 6:0

46e minuut.
Bryk onderschept slim de pass. Konopski met een sublieme pass. Kurzeja speelt de bal door. Kulesza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulesza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Żuralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuralski passt de bal zonder na te denken. Gniazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gniazdowski de bal. Gniazdowski schiet op doel. Lasocki bokst de bal weg.

63e minuut.
Bryk geeft de bal voor. Bień kopt de bal weg. Gniazdowski rent richting de bal. Gniazdowski heeft problemen om de bal te vangen. Gniazdowski haalt uit met een fantastische trap. Lasocki bokst de bal weg. Paal!

75e minuut.
Małecki probeert naar een medespeler te passen. Kurzeja is nu in balbezit. Kurzeja met een sublieme pass. Kulesza rent richting de bal. Kulesza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.K.S.OHAJO - Narco$ 7:0

84e minuut.
Półtorak geeft een hoge lob. Monzón heeft problemen om de bal te vangen. Małecki probeert naar een medespeler te passen. Kulesza rent richting de bal. Kulesza haalt uit met een fantastische trap. Aprelino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.K.S.OHAJO 33%, Narco$ 67%.
P.K.S.OHAJO - Narco$ 7:0