Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.028
  • Stadion: im. Józefa D.
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9333
KKS LECH- POZNAŃ White Nida Rangers
jebać pis 2 Tactiek Nida Black
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
10 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
61.1 gemiddelde waardering 51.5
excellent Schieten good
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


7e minuut.
Mihliuc kan de bal niet met de borst controleren. Mihliuc passt de bal zonder na te denken. Żuławnik rent richting de bal. Żuławnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - White Nida Rangers 1:0

12e minuut.
Fabuľa passt de bal zonder na te denken. Guillas rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fabuľa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guillas springt en kopt de bal. Uzal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Sulejmanović is nu in balbezit. Sulejmanović speelt de bal door. Fabuľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabuľa geeft de bal voor. Żuławnik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - White Nida Rangers 2:0

29e minuut.
Sulejmanović probeert naar een medespeler te passen. Fabuľa rent richting de bal. Fabuľa geeft een hoge lob. Żuławnik rent richting de bal. Żuławnik schiet op doel. Uzal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Sulák passt de bal zonder na te denken. Pieniacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyzantinos rent richting de bal. Vyzantinos geeft de bal voor. Mokrzycki springt en kopt de bal. Quiroz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Guillas met een sublieme pass. Bolanowski is nu in balbezit. Bolanowski passt de bal in één keer door. Żuławnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuławnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - White Nida Rangers 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS LECH- POZNAŃ 33%, White Nida Rangers 67%.
KKS LECH- POZNAŃ - White Nida Rangers 3:0

49e minuut.
Sulejmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulejmanović passt de bal in één keer door. Guillas rent richting de bal. Guillas haalt uit met een fantastische trap. Uzal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - White Nida Rangers 4:0

53e minuut.
Bruzdewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fabuľa met een snelle inworp. Guillas rent richting de bal. Guillas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Uzal neemt vlug de vrije trap. Mihliuc speelt de bal door. Bolanowski is nu in balbezit. Bolanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - White Nida Rangers 5:0

70e minuut.
Bruzdewicz geeft de bal voor. Inworp. Fabuľa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillas haalt uit met een fantastische trap. Uzal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS LECH- POZNAŃ 33%, White Nida Rangers 67%.
KKS LECH- POZNAŃ - White Nida Rangers 5:0