Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.029
  • Stadion: White Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14003
White Eagles Aluminion Dzierzgówek
022018 Tactiek W.I.N 3
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 60.3
solid Schieten excellent
solid Passen excellent
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Targoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoś met een sublieme pass. Pochodeň rent richting de bal. Voggenberger verovert de bal door een tackle van achteren. Voggenberger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Żebryk geeft een hoge lob. Zenklussen rent richting de bal. Zenklussen speelt de bal door. Klungelig pakt Dadej de bal. Dadej draait met de bal, schiet en ... Suwalski bokst de bal weg.

32e minuut.
Targoś geeft een lange en hoge pass. Dadej kopt de bal weg. Voggenberger is nu in balbezit. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap. Suwalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Eagles - Aluminion Dzierzgówek 0:1

34e minuut.
Solari onderschept slim de pass. Ilyashov onderschept slim de pass. Ilyashov passt de bal zonder na te denken. Dadej rent richting de bal. Dadej haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Targoś is nu in balbezit. Targoś passt de bal zonder na te denken. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger schiet op doel. Suwalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White Eagles - Aluminion Dzierzgówek 0:2

43e minuut.
Zukač bereikt de bal nog maar net als eerste. Zukač passt de bal met de wreef. Yıkılmaz rent richting de bal. Yıkılmaz haalt uit met een fantastische trap. Olszowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Eagles - Aluminion Dzierzgówek 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Eagles 67%, Aluminion Dzierzgówek 33%.
White Eagles - Aluminion Dzierzgówek 1:2

48e minuut.
Targoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoś passt de bal met de wreef. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White Eagles - Aluminion Dzierzgówek 1:3

50e minuut.
Dadej verovert de bal door een tackle van achteren. Dadej met een sublieme pass. Daar is Voggenberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaross is nu in balbezit. Jaross draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Żebryk met een sublieme pass. Solari bereikt de bal nog maar net als eerste. Solari met een sublieme pass. Laciga is nu in balbezit. Laciga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Manys rent richting de bal. Manys passt de bal met de wreef. Żebryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebryk geeft een hoge lob. Yıkılmaz kopt de bal weg. Olszowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Zenklussen kopt de bal weg. Daar is Salazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yıkılmaz. Yıkılmaz krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Voggenberger is nu in balbezit. Ştefănescu is nu in balbezit. Voggenberger onderschept slim de pass. Voggenberger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Targoś geeft een lange en hoge pass. Zenklussen kopt de bal weg. Żebryk rent richting de bal. Dadej onderschept slim de pass. Dadej haalt uit met een fantastische trap. Suwalski bokst de bal weg.

66e minuut.
Żebryk geeft de bal voor. Buitenspel voor Solari. Goede buitenspelval van de verdediging. Zenklussen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej draait met de bal, schiet en ... Suwalski bokst de bal weg.

77e minuut.
Majak neemt vlug de vrije trap. Daar is Ştefănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voggenberger onderschept slim de pass. Voggenberger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White Eagles - Aluminion Dzierzgówek 1:4

80e minuut.
Laciga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Przecinak komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Żebryk geeft een hoge lob. Przecinak controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ilyashov neemt vlug de vrije trap. Dadej is nu in balbezit. Dadej haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Zukač stond buitenspel. Targoś neemt vlug de vrije trap. Daar is Pochodeň, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dadej is nu in balbezit. Dadej haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Eagles 69%, Aluminion Dzierzgówek 31%.
White Eagles - Aluminion Dzierzgówek 1:4