Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Stoczniowiec KP 71 Krzyki-Borek
433 Tactiek 01n
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 40
zeer goed Schieten solide
goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


12e minuut.
Pirotti rent richting de bal. Güler is nu in balbezit. Güler passt de bal zonder na te denken. Daar is Waczków, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waczków haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Lyall speelt de bal door. Brindisi rent richting de bal. Brindisi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Enríquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enríquez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pavlič speelt de bal door. Zapata rent richting de bal. Zapata geeft de bal voor. Lupescu krijgt zijn hoofd ertegen. Czyrak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stoczniowiec - KP 71 Krzyki-Borek 1:0

20e minuut.
Güler probeert naar een medespeler te passen. Cottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębiec schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jastrzębiec krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Cottini is nu in balbezit. Rogoziński onderschept slim de pass. Rogoziński met een sublieme pass. Zapata is nu in balbezit. Zapata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Demosthenous trapt de bal weg. Brindisi kopt de bal weg. Waczków is nu in balbezit. Waczków schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Laskowiec probeert naar een medespeler te passen. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild geeft een lange en hoge pass. Lupescu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Laskowiec speelt de bal door. Cottini is nu in balbezit. Wild rent richting de bal. Wild geeft de bal voor. Lupescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stoczniowiec - KP 71 Krzyki-Borek 2:0

29e minuut.
Jastrzębiec passt de bal zonder na te denken. Rogoziński is nu in balbezit. Lupescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lupescu draait met de bal, schiet en ... Asaro probeert de bal aan de voet te houden. Czyrak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Güler met een snelle inworp. Brindisi rent richting de bal. Brindisi geeft een lange en hoge pass. Waczków springt en kopt de bal. Demosthenous werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stoczniowiec - KP 71 Krzyki-Borek 2:1

37e minuut.
Güler passt de bal in één keer door. Enríquez rent richting de bal. Pirotti rent richting de bal. Enríquez onderschept slim de pass. Enríquez passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Striker rent richting de bal. Güler onderschept slim de pass. Güler geeft de bal voor. Enríquez maakt een snoekduik en kopt de bal. Demosthenous probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Stoczniowiec - KP 71 Krzyki-Borek 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stoczniowiec 57%, KP 71 Krzyki-Borek 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Stoczniowiec - KP 71 Krzyki-Borek 2:2

48e minuut.
Lyall is nu in balbezit. Brindisi verovert de bal door een tackle van achteren. Brindisi met een sublieme pass. Waczków bereikt de bal nog maar net als eerste. Waczków schiet op doel. Demosthenous kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szołtysik is nu in balbezit. Enríquez verovert de bal door een tackle van achteren. Enríquez haalt uit met een fantastische trap. Demosthenous verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Brindisi rent richting de bal. Brindisi met een sublieme pass. Enríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stoczniowiec - KP 71 Krzyki-Borek 2:3

51e minuut.
Güler kopt de bal weg. Waczków is nu in balbezit. Brindisi rent richting de bal. Waczków rent richting de bal. Waczków draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Cottini probeert naar een medespeler te passen. Lupescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu met een sublieme pass. Zapata rent richting de bal. Zapata schiet op doel. Czyrak bokst de bal weg.

71e minuut.
Cottini is nu in balbezit. Cottini passt de bal in één keer door. Lupescu is nu in balbezit. Lupescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Stoczniowiec - KP 71 Krzyki-Borek 3:3

73e minuut.
Lyall passt de bal in één keer door. Laskowiec rent richting de bal. Wild is nu in balbezit. Wild geeft de bal voor. Lupescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stoczniowiec - KP 71 Krzyki-Borek 4:3

76e minuut.
Brindisi met een sublieme pass. Daar is Zapata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogoziński met een sublieme pass. Waczków is nu in balbezit. Waczków draait met de bal, schiet en ... Demosthenous verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Enríquez kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Szołtysik de bal onder controle te krijgen. Waczków onderschept slim de pass. Waczków draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Stoczniowiec - KP 71 Krzyki-Borek 4:4

83e minuut.
Waczków probeert naar een medespeler te passen. Enríquez rent richting de bal. Szołtysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez onderschept slim de pass. Enríquez draait met de bal, schiet en ... Demosthenous bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stoczniowiec 50%, KP 71 Krzyki-Borek 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Stoczniowiec - KP 71 Krzyki-Borek 4:4