Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.032
  • Stadion: Leśna Polana
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28631
ŻNIWIARZE SMUTKU Granatowi
lol_2.2 Tactiek ccd gran
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
64.5 gemiddelde waardering 58.8
formidable Schieten very good
very good Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


4e minuut.
Daar is Floarea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zacchetti rent richting de bal. Floarea verovert de bal door een tackle van achteren. Floarea draait met de bal, schiet en ... Mielcarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - Granatowi 0:1

6e minuut.
Suchecki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kapka de bal. Kapka probeert naar een medespeler te passen. Floarea rent richting de bal. Floarea schiet op doel. Mielcarek bokst de bal weg.

8e minuut.
Grycan geeft een lange en hoge pass. Tosi kopt de bal weg. Suchecki rent richting de bal. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea draait met de bal, schiet en ... Mielcarek bokst de bal weg.

14e minuut.
Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz passt de bal in één keer door. Fernandes rent richting de bal. Zellner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zellner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Fernandes geeft een lange en hoge pass. Protasiewicz kopt de bal weg. Lixandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasiewicz onderschept slim de pass. Karasiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Özkelleci de bal. Protasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Protasiewicz is nu in balbezit. Protasiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ŻNIWIARZE SMUTKU - Granatowi 1:1

26e minuut.
Suchecki passt de bal zonder na te denken. Lixandru rent richting de bal. Lixandru passt de bal in één keer door. Tosi is nu in balbezit. Tosi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Floarea heeft problemen om de bal te vangen. Floarea passt de bal met de wreef. Tosi rent richting de bal. Tosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - Granatowi 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻNIWIARZE SMUTKU 54%, Granatowi 46%.
ŻNIWIARZE SMUTKU - Granatowi 1:2

51e minuut.
Fernandes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Basavilbaso. Fernandes raakt geblesseerd tijdens het duel. Karasiewicz met een snel genomen vrije trap. Protasiewicz is nu in balbezit. Grycan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Protasiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Karasiewicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Iba Mohsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Blečić verovert de bal door een tackle van achteren. Blečić passt de bal met de wreef. Protasiewicz rent richting de bal. Protasiewicz haalt uit met een fantastische trap. Cortés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Grycan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trojanović komt het veld opgelopen. Fernandes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Protasiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻNIWIARZE SMUTKU 53%, Granatowi 47%.
ŻNIWIARZE SMUTKU - Granatowi 1:2