Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.032
  • Stadion: Granatowi Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 25151
Granatowi Rubasy
ccd gran Tactiek 433
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 34.1
excellent Schieten average
solid Passen weak
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Rengifo rent richting de bal. Rengifo speelt de bal door. Goodwin probeert naar een medespeler te passen. Tosi is nu in balbezit. Tosi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Diggins verovert de bal door een tackle van achteren. Diggins speelt de bal door. Maloney met een sublieme pass. Januszczak rent richting de bal. Januszczak draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Inworp. Goodwin met de inworp. Zakwas rent richting de bal. Januszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Januszczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Pudzianowski speelt de bal door. Tosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosi speelt de bal door. Januszczak is nu in balbezit. Januszczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Tosi kopt de bal weg. Januszczak is nu in balbezit. Januszczak probeert naar een medespeler te passen. Tosi heeft problemen om de bal te vangen. Tosi draait met de bal, schiet en ... Osmajić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Januszczak probeert naar een medespeler te passen. Tosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieńczuk maakt een afschuwelijke overtreding. Zieńczuk krijgt een gele kaart. Tosi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Goodwin komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Tosi rent richting de bal. Tosi passt de bal met de wreef. Maloney probeert naar een medespeler te passen. Januszczak rent richting de bal. Januszczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Tosi is nu in balbezit. Tosi speelt de bal door. Januszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Januszczak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zakwas de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Goodwin is nu in balbezit. Goodwin met een sublieme pass. Januszczak rent richting de bal. Januszczak schiet op doel. Osmajić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Rubasy 1:0

29e minuut.
Konak bereikt de bal nog maar net als eerste. Konak passt de bal met de wreef. Pudzianowski speelt de bal door. Daar is Tosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tosi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Zakwas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Goodwin zal de hoekschop nemen. Tosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zieńczuk de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Rubasy 2:0

32e minuut.
Diggins speelt de bal door. Goodwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodwin probeert naar een medespeler te passen. Januszczak rent richting de bal. Januszczak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Rubasy 3:0

36e minuut.
Rengifo probeert naar een medespeler te passen. Maloney rent richting de bal. Maloney met een sublieme pass. Januszczak is nu in balbezit. Januszczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Januszczak rent richting de bal. Januszczak draait met de bal, schiet en ... Osmajić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Dedikov verovert de bal door een tackle van achteren. Maloney is nu in balbezit. Maloney geeft een hoge lob. Tosi rent richting de bal. Tosi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Tosi speelt de bal door. Maloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Januszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Januszczak schiet op doel. Osmajić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Rubasy 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granatowi 22%, Rubasy 78%.
Granatowi - Rubasy 4:0

47e minuut.
Basavilbaso speelt de bal door. Maloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Maloney passt de bal met de wreef. Januszczak rent richting de bal. Januszczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Koczy heeft problemen om de bal te vangen. Grycan rent richting de bal. Grycan speelt de bal door. Januszczak is nu in balbezit. Januszczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Basavilbaso onderschept slim de pass. Basavilbaso geeft een hoge lob. Tosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosi schiet op doel. Osmajić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Rubasy 5:0

56e minuut.
Ćwiąkała met een sublieme pass. Pudzianowski probeert de bal met de borst te controleren. Pudzianowski met een sublieme pass. Tosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tosi rent richting de bal. Tosi draait met de bal, schiet en ... Osmajić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Pudzianowski kopt de bal weg. Maloney is nu in balbezit. Maloney passt de bal met de wreef. Januszczak rent richting de bal. Januszczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Maloney speelt de bal door. Daar is Zakwas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Januszczak is nu in balbezit. Januszczak schiet op doel. Osmajić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Rubasy 6:0

69e minuut.
Zakwas onderschept slim de pass. Zakwas speelt de bal door. Maloney met een sublieme pass. Tosi is nu in balbezit. Tosi haalt uit met een fantastische trap. Osmajić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Grycan passt de bal met de wreef. Tosi is nu in balbezit. Navas begaat een overtreding. Navas krijgt een gele kaart. Tosi raakt geblesseerd tijdens het duel. Goodwin met een snel genomen vrije trap. Tosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosi schiet op doel. Osmajić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Basavilbaso geeft een lange en hoge pass. Zieńczuk probeert de bal met de borst te controleren. Tosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Rubasy 7:0

75e minuut.
Szczygło speelt de bal door. Rengifo is nu in balbezit. Rengifo speelt de bal door. Tosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosi schiet op doel. Osmajić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tosi is nu in balbezit. Tosi haalt uit met een fantastische trap. Osmajić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Goodwin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tosi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Ćwiąkała passt de bal zonder na te denken. Daar is Basavilbaso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basavilbaso geeft een hoge lob. Tosi rent richting de bal. Tosi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Zieńczuk met een harde bal richting middenveld. Maloney rent richting de bal. Maloney passt de bal met de wreef. Tosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosi schiet op doel. Osmajić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Rubasy 8:0

83e minuut.
Januszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Januszczak passt de bal in één keer door. Tosi is nu in balbezit. Tosi haalt uit met een fantastische trap. Zieńczuk probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Maloney speelt de bal door. Goodwin is nu in balbezit. Goodwin met een sublieme pass. Januszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Januszczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Maloney kopt de bal weg. Goodwin heeft problemen om de bal te vangen. Goodwin speelt de bal door. Januszczak rent richting de bal. Januszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Rubasy 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granatowi 15%, Rubasy 85%.
Granatowi - Rubasy 9:0