Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.033
  • Stadion: Warnowo Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 20323
Warnowo ac haratacze
ok Tactiek na nich
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 54.1
solid Schieten very good
excellent Passen adequate
formidable Verdedigen formidable


4e minuut.
Lucidi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crochet met een snelle inworp. Napalony is nu in balbezit. Napalony geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Vorobjov speelt de bal door. Klungelig pakt Crochet de bal. Crochet speelt de bal door. Klungelig pakt Pilip de bal. Pilip geeft een hoge lob. Zaninetti bokst de bal weg.

15e minuut.
Lucidi verovert de bal door een tackle van achteren. Crochet is nu in balbezit. Crochet geeft de bal voor. Việt Dũng springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warnowo - ac haratacze 1:0

17e minuut.
Parada passt de bal met de wreef. Daar is Jerez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Justus is nu in balbezit. Jerez rent richting de bal. Jerez haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
Napalony geeft een lange en hoge pass. Kurnatowski kopt de bal weg. Napalony rent richting de bal. Napalony geeft een lange en hoge pass. Việt Dũng maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Šimeček passt de bal in één keer door. Pinção is nu in balbezit. Vorobjov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vorobjov krijgt een gele kaart. Pinção is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Justus komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Justus onderschept slim de pass. Justus geeft de bal voor. Stich verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Parada geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Šimeček heeft problemen om de bal te vangen. Justus bereikt de bal nog maar net als eerste. Justus met een sublieme pass. Jerez is nu in balbezit. Jerez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warnowo 48%, ac haratacze 52%.
Warnowo - ac haratacze 1:0

46e minuut.
Best komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Pilip probeert de bal met de borst te controleren. Razov geeft een hoge lob. Aarna is nu in balbezit. Aarna geeft een lange en hoge pass. Pinção krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Warnowo - ac haratacze 1:1

52e minuut.
Justus is nu in balbezit. Justus speelt de bal door. Pinção rent richting de bal. Pinção geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Razov de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Napalony is nu in balbezit. Napalony passt de bal in één keer door. Pilip speelt de bal door. Việt Dũng is nu in balbezit. Việt Dũng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Krykwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Napalony met een sublieme pass. Pilip rent richting de bal. Pilip schiet op doel. Zaninetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warnowo - ac haratacze 2:1

60e minuut.
Doeltrap. Wyrobek komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Việt Dũng onderschept slim de pass. Việt Dũng passt de bal in één keer door. Crochet is nu in balbezit. Crochet geeft de bal voor. Việt Dũng maakt een snoekduik en kopt de bal. Zaninetti bokst de bal weg.

79e minuut.
Klungelig pakt Justus de bal. Justus speelt de bal door. Razov met een sublieme pass. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez schiet op doel. Lipnicki bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Napalony rent richting de bal. Napalony probeert naar een medespeler te passen. Wyrobek is nu in balbezit. Wyrobek geeft de bal voor. Việt Dũng springt en kopt de bal. Zaninetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warnowo 47%, ac haratacze 53%.
Warnowo - ac haratacze 2:1