Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Admirał Borowik SPQR
cam3 Tactiek 2019b
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
62.7 gemiddelde waardering 45
outstanding Schieten weak
solid Passen good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Vadanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadanan met een sublieme pass. Nadador bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykan onderschept slim de pass. Baykan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Mione rent richting de bal. Mione geeft een lange en hoge pass. Plettenberg heeft problemen om de bal te vangen. Baykan rent richting de bal. Baykan draait met de bal, schiet en ... Szczepaniak bokst de bal weg.

15e minuut.
Flíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykan onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nadador. Nadador krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Vadanan onderschept slim de pass. Vadanan probeert naar een medespeler te passen. Płuciennik bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykan rent richting de bal. Baykan haalt uit met een fantastische trap. Szczepaniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Baykan passt de bal met de wreef. Vadanan rent richting de bal. Vadanan passt de bal in één keer door. Płuciennik rent richting de bal. Płuciennik schiet op doel. Szczepaniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Rékasi heeft problemen om de bal te vangen. Bekkelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadanan geeft een hoge lob. Baykan is nu in balbezit. Baykan haalt uit met een fantastische trap. Szczepaniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Ivanković is nu in balbezit. Ivanković speelt de bal door. Szurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szurowski haalt uit met een fantastische trap. Szczepaniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Admirał Borowik - SPQR 1:0

41e minuut.
Ivanković onderschept slim de pass. Ivanković passt de bal in één keer door. Szurowski rent richting de bal. Baykan is nu in balbezit. Baykan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Admirał Borowik 36%, SPQR 64%.
Admirał Borowik - SPQR 1:0

57e minuut.
Vadanan speelt de bal door. Baykan rent richting de bal. Płuciennik is nu in balbezit. Baykan rent richting de bal. Baykan draait met de bal, schiet en ... Szczepaniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Ivanković probeert naar een medespeler te passen. Płuciennik is nu in balbezit. Rékasi begaat een overtreding. Rékasi krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Valencia Díaz probeert naar een medespeler te passen. Vadanan rent richting de bal. Vadanan passt de bal zonder na te denken. Baykan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Admirał Borowik 47%, SPQR 53%.
Admirał Borowik - SPQR 1:0