Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Radomiak Radom 1910 Młodziutkie Tygrysy
442 Tactiek moja1
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 47.7
very good Schieten excellent
very good Passen average
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Soszyński rent richting de bal. Soszyński geeft de bal voor. Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon haalt uit met een fantastische trap. Dušek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Radomiak Radom 1910 - Młodziutkie Tygrysy 0:1

13e minuut.
Drăguţ met een sublieme pass. Kroon rent richting de bal. Kroon passt de bal in één keer door. Mojzesowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojzesowicz haalt uit met een fantastische trap. Dušek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Mojzesowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghyse verovert de bal door een tackle van achteren. Ghyse geeft de bal voor. Zaremba springt en kopt de bal. Pigłowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RKS Radomiak Radom 1910 - Młodziutkie Tygrysy 1:1

18e minuut.
Daar is Jarry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musazzi is nu in balbezit. Brezovský begaat een overtreding. Brezovský krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Ryland bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryland probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mirković de bal. Kroon rent richting de bal. Kroon haalt uit met een fantastische trap. Dušek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon schiet op doel. Dušek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Zátrok verovert de bal door een tackle van achteren. Zátrok passt de bal in één keer door. Mojzesowicz is nu in balbezit. Mojzesowicz schiet op doel. Dušek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Radomiak Radom 1910 - Młodziutkie Tygrysy 1:2

33e minuut.
Kroon is nu in balbezit. Mirković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kroon raakt geblesseerd tijdens het duel. Jarry met een snel genomen vrije trap. Mojzesowicz rent richting de bal. Mojzesowicz draait met de bal, schiet en ... Dušek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kroon springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Zaremba bereikt de bal nog maar net als eerste. Balandin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zaremba raakt geblesseerd tijdens het duel. Bruck wilt de vrije trap nemen. Pigłowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Mojzesowicz heeft problemen om de bal te vangen. Ryland is nu in balbezit. Mojzesowicz onderschept slim de pass. Mojzesowicz haalt uit met een fantastische trap. Dušek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Radomiak Radom 1910 - Młodziutkie Tygrysy 1:3

41e minuut.
Bruck passt de bal in één keer door. Brezovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarry is nu in balbezit. Zaremba onderschept slim de pass. Zaremba draait met de bal, schiet en ... Pigłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Radomiak Radom 1910 - Młodziutkie Tygrysy 2:3

45e minuut.
Balandin neemt vlug de vrije trap. Mojzesowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojzesowicz passt de bal in één keer door. Kroon heeft problemen om de bal te vangen. Kroon draait met de bal, schiet en ... Dušek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Radomiak Radom 1910 52%, Młodziutkie Tygrysy 48%.
RKS Radomiak Radom 1910 - Młodziutkie Tygrysy 2:3

46e minuut.
Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon passt de bal in één keer door. Balandin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaremba rent richting de bal. Zaremba haalt uit met een fantastische trap. Pigłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Balandin heeft problemen om de bal te vangen. Balandin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mirković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Washington geeft de bal voor. Pigłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bruck geeft een hoge lob. Daar is Diangana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diangana met een sublieme pass. Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon draait met de bal, schiet en ... Dušek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mojzesowicz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Bruck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruck passt de bal zonder na te denken. Diangana bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaremba verovert de bal door een tackle van achteren. Zaremba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Soszyński kopt de bal weg. Mojzesowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojzesowicz passt de bal met de wreef. Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Drăguţ geeft een lange en hoge pass. Mojzesowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryland geeft een lange en hoge pass. Mojzesowicz rent richting de bal. Mojzesowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Balandin is nu in balbezit. Balandin geeft de bal voor. Kroon rent richting de bal. Kroon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Radomiak Radom 1910 - Młodziutkie Tygrysy 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Radomiak Radom 1910 45%, Młodziutkie Tygrysy 55%.
RKS Radomiak Radom 1910 - Młodziutkie Tygrysy 2:4