Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.033
  • Stadion: Beer SV Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15389
Beer SV AC Abyysynia
bardzoC Tactiek Abyysynia
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 52.5
solid Schieten solid
excellent Passen good
excellent Verdedigen very good


17e minuut.
Kikowski speelt de bal door. Gorawski rent richting de bal. Kulewski is nu in balbezit. Gorawski is nu in balbezit. Gorawski haalt uit met een fantastische trap. Koźbiał bokst de bal weg. Gorawski kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Daar is Kulewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski schiet op doel. Koźbiał probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Kikowski passt de bal in één keer door. Gajdár is nu in balbezit. Gajdár probeert naar een medespeler te passen. Dupont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Koźbiał trapt de bal weg. Sanguszko kopt de bal weg. Klungelig pakt Gołota de bal. Gołota draait met de bal, schiet en ... Besteirinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Kikowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gołota rent richting de bal. bin Ahmad Mokshinon verovert de bal door een tackle van achteren. Sanguszko verovert de bal door een tackle van achteren. Sanguszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - AC Abyysynia 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beer SV 40%, AC Abyysynia 60%.
Beer SV - AC Abyysynia 1:0

48e minuut.
Kikowski passt de bal met de wreef. Gorawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorawski passt de bal in één keer door. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Inworp. Malanowski met de inworp. Sanguszko geeft een lange en hoge pass. Król is nu in balbezit. Król haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - AC Abyysynia 2:0

58e minuut.
Kaliciński onderschept slim de pass. Kaliciński probeert naar een medespeler te passen. Corrielli rent richting de bal. Król is nu in balbezit. Król geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Król heeft problemen om de bal te vangen. Corrielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrielli geeft de bal voor. Kulewski rent richting de bal. Kulewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - AC Abyysynia 2:1

65e minuut.
Besteirinha speelt de bal door. Haremza heeft problemen om de bal te vangen. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski heeft problemen om de bal te vangen. Kulewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Kaliciński kopt de bal weg. Krasiński probeert de bal met de borst te controleren. Kulewski onderschept slim de pass. Kulewski haalt uit met een fantastische trap. Koźbiał maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Wenta met een snelle inworp. Malanowski met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Sáez de bal onder controle te krijgen. Gołota bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołota draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - AC Abyysynia 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beer SV 37%, AC Abyysynia 63%.
Beer SV - AC Abyysynia 3:1