Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laguna Adamów Sarmata
xXL Tactiek Maciek-Sarmata
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 55.9
formidable Schieten solid
very good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


10e minuut.
Setién probeert naar een medespeler te passen. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan passt de bal in één keer door. Montaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Ochetan met een sublieme pass. Montaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaner passt de bal in één keer door. Dogo-Moro rent richting de bal. Dogo-Moro haalt uit met een fantastische trap. Aguilar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Dajka onderschept slim de pass. Dajka geeft een hoge lob. Bac probeert naar een medespeler te passen. Matusiewicz rent richting de bal. Matusiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Linardon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Pibiri rent richting de bal. Franek speelt de bal door. Setién rent richting de bal. Setién geeft een hoge lob. Ravagnini onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Franek heeft problemen om de bal te vangen. Dogo-Moro rent richting de bal. Opacki verovert de bal door een tackle van achteren. Montaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Setién is nu in balbezit. Szeremet verovert de bal door een tackle van achteren. Szeremet passt de bal in één keer door. Matusiewicz is nu in balbezit. Matusiewicz schiet op doel. Linardon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Ravagnini geeft een hoge lob. Rice bereikt de bal nog maar net als eerste. Rice passt de bal zonder na te denken. Matusiewicz rent richting de bal. Matusiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laguna Adamów - Sarmata 1:0

40e minuut.
Szeremet passt de bal met de wreef. Daar is Widuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusiewicz schiet op doel. Linardon probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Laguna Adamów - Sarmata 2:0

43e minuut.
Rice rent richting de bal. Rice geeft de bal voor. Matusiewicz rent richting de bal. Matusiewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Laguna Adamów - Sarmata 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laguna Adamów 53%, Sarmata 47%.
Laguna Adamów - Sarmata 3:0

48e minuut.
Ochetan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Radyszkiewicz komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Radyszkiewicz rent richting de bal. Radyszkiewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Opacki de bal. Dogo-Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogo-Moro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laguna Adamów - Sarmata 3:1

60e minuut.
Matusiewicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dajka. Matusiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Monja komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Setién passt de bal in één keer door. Monja rent richting de bal. Monja probeert naar een medespeler te passen. Dogo-Moro rent richting de bal. Dogo-Moro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Matusiewicz met een sublieme pass. Widuch rent richting de bal. Dajka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dajka krijgt een gele kaart. Widuch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Widuch met een snel genomen vrije trap. Matusiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Ravagnini geeft een hoge lob. Widuch rent richting de bal. Dajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Widuch verovert de bal door een tackle van achteren. Widuch schiet op doel. Linardon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laguna Adamów 41%, Sarmata 59%.
Laguna Adamów - Sarmata 3:1