Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartan Gniezno Blizzord Bagno
Testy Tactiek BangBang
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.8 gemiddelde waardering 48.7
excellent Schieten good
solid Passen adequate
outstanding Verdedigen very good


1e minuut.
Fabbiani geeft een lange en hoge pass. Muncescu is nu in balbezit. Ghazarosyan probeert naar een medespeler te passen. Leemans bereikt de bal nog maar net als eerste. Leemans schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Negreanu is nu in balbezit. Ghazarosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ghazarosyan geeft de bal voor. Muncescu rent richting de bal. Muncescu draait met de bal, schiet en ... CampbeII probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

5e minuut.
Fabbiani probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ghazarosyan de bal. Ghazarosyan passt de bal met de wreef. Muncescu rent richting de bal. Muncescu draait met de bal, schiet en ... CampbeII verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
El-Romy geeft de bal voor. Muncescu probeert naar een medespeler te passen. Sulaiman speelt de bal door. Leemans bereikt de bal nog maar net als eerste. Leemans schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Bahçeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazarosyan onderschept slim de pass. Ghazarosyan speelt de bal door. Muncescu is nu in balbezit. Muncescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Manquehue verovert de bal door een tackle van achteren. Negreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Negreanu speelt de bal door. Apansız rent richting de bal. Apansız haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ghazarosyan met een sublieme pass. Sulaiman is nu in balbezit. Sulaiman passt de bal met de wreef. Leemans bereikt de bal nog maar net als eerste. Leemans haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Muncescu kan de bal niet met de borst controleren. Sulaiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulaiman speelt de bal door. Muncescu rent richting de bal. Muncescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartan Gniezno 46%, Blizzord Bagno 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spartan Gniezno - Blizzord Bagno 0:0

54e minuut.
Fabbiani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Muncescu de bal. Doria geeft een hoge lob. Dovala geeft een hoge lob. Ghazarosyan kopt de bal weg. CampbeII probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leemans bereikt de bal nog maar net als eerste. Leemans draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Dandu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fabbiani de bal. Fabbiani speelt de bal door. Muncescu rent richting de bal. Muncescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Inworp. Hana Zeer komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Sulaiman speelt de bal door. Ghazarosyan is nu in balbezit. Ghazarosyan passt de bal zonder na te denken. Leemans rent richting de bal. Leemans draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Manquehue geeft de bal voor. Sysiak controleert de bal met de borst. Leemans met een sublieme pass. Muncescu rent richting de bal. Muncescu schiet op doel. CampbeII bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartan Gniezno 49%, Blizzord Bagno 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spartan Gniezno - Blizzord Bagno 0:0