Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sikawaspor Real Ruda Śląska
Chivas Tactiek 5tył2
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 57.1
very good Schieten excellent
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Malkus is nu in balbezit. Malkus geeft een hoge lob. Haspolatkan is nu in balbezit. Haspolatkan draait met de bal, schiet en ... Lewy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Real Ruda Śląska 0:1

5e minuut.
Vardy passt de bal met de wreef. Haspolatkan rent richting de bal. Galiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haspolatkan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dinulescu met een snel genomen vrije trap. Haspolatkan is nu in balbezit. Haspolatkan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Real Ruda Śląska 0:2

7e minuut.
Haspolatkan is nu in balbezit. Mussi verovert de bal door een tackle van achteren. Mussi geeft de bal voor. Komzyuk is nu in balbezit. Komzyuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Dinulescu onderschept slim de pass. Dinulescu passt de bal in één keer door. Haspolatkan rent richting de bal. Haspolatkan haalt uit met een fantastische trap. Mussi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vreven geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dinulescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Podolis speelt de bal door. Komzyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Larramona met een sublieme pass. Ribolzi is nu in balbezit. Ribolzi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Lojanazi passt de bal zonder na te denken. Vreven is nu in balbezit. Vreven passt de bal met de wreef. Haspolatkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatkan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Vlatković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vreven bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ambrozik zijn tegenspeler op de grond. Ambrozik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikawaspor 51%, Real Ruda Śląska 49%.
Sikawaspor - Real Ruda Śląska 0:2

48e minuut.
Dobosiewicz met een sublieme pass. Podolis is nu in balbezit. Podolis passt de bal in één keer door. Komzyuk is nu in balbezit. Komzyuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Neiring probeert naar een medespeler te passen. Bambosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambosz passt de bal met de wreef. Haspolatkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatkan draait met de bal, schiet en ... Lewy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lewy probeert naar een medespeler te passen. Komzyuk kopt de bal weg. Vardy heeft problemen om de bal te vangen. Ribolzi rent richting de bal. Ribolzi draait met de bal, schiet en ... Mariscal bokst de bal weg. Komzyuk bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Vardy geeft de bal voor. Vreven is nu in balbezit. Vreven schiet op doel. Mussi probeert de bal aan de voet te houden. Lewy probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Malkus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Haspolatkan krijgt zijn hoofd ertegen. Lewy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Real Ruda Śląska 0:3

66e minuut.
Inworp. Gasperoni met een snelle inworp. Ambrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozik geeft een lange en hoge pass. Ribolzi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dobosiewicz rent richting de bal. Dobosiewicz passt de bal in één keer door. Podolis met een sublieme pass. Komzyuk is nu in balbezit. Komzyuk draait met de bal, schiet en ... Mariscal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ribolzi is nu in balbezit. Ribolzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Real Ruda Śląska 1:3

85e minuut.
Malkus met de inworp. Vreven is nu in balbezit. Gasperoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gasperoni krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Ambrozik rent richting de bal. Ambrozik geeft een lange en hoge pass. Komzyuk is nu in balbezit. Komzyuk schiet op doel. Mariscal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Real Ruda Śląska 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikawaspor 46%, Real Ruda Śląska 54%.
Sikawaspor - Real Ruda Śląska 2:3