Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.038
  • Stadion: getto102 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 22818
getto102 KP Wołów
5Defensive4DEF Tactiek 2018 new
57% Balbezit 43%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
45.5 gemiddelde waardering 44.6
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen matig


2e minuut.
Gómez kopt de bal weg. Polidoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Polidoro passt de bal in één keer door. Ayibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayibov schiet op doel. Semik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
getto102 - KP Wołów 1:0

7e minuut.
Polidoro heeft problemen om de bal te vangen. Koźlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Polidoro verovert de bal door een tackle van achteren. Polidoro schiet op doel. Semik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
getto102 - KP Wołów 2:0

12e minuut.
Downing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jeziński rent richting de bal. Jeziński passt de bal met de wreef. Ayibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayibov haalt uit met een fantastische trap. Semik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Della Scala passt de bal zonder na te denken. Manewar verovert de bal door een tackle van achteren. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
getto102 - KP Wołów 2:1

18e minuut.
Manewar geeft de bal voor. Putramentas rent richting de bal. Putramentas passt de bal zonder na te denken. Cubillos rent richting de bal. Cubillos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bizarri met een harde bal richting middenveld. Abajo kopt de bal weg. Monasterio probeert de bal aan de voet te houden. Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
getto102 - KP Wołów 2:2

32e minuut.
Inworp. Pattavina met een snelle inworp. Ayibov is nu in balbezit. Ayibov draait met de bal, schiet en ... Semik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
getto102 - KP Wołów 3:2

42e minuut.
Jeziński rent richting de bal. Jeziński geeft een lange en hoge pass. Daar is Monasterio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubillos rent richting de bal. Cubillos haalt uit met een fantastische trap. Bizarri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: getto102 48%, KP Wołów 52%.
getto102 - KP Wołów 3:2

50e minuut.
Polidoro kopt de bal weg. Daar is Koźlarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rempalski verovert de bal door een tackle van achteren. Rempalski draait met de bal, schiet en ... Semik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
getto102 - KP Wołów 4:2

59e minuut.
Jeziński met de inworp. Putramentas probeert naar een medespeler te passen. Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos schiet op doel. Bizarri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
getto102 - KP Wołów 4:3

65e minuut.
Putramentas kan de bal niet met de borst controleren. Pattavina rent richting de bal. Putramentas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Putramentas krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Polidoro passt de bal zonder na te denken. Jeziński rent richting de bal. Gökkentli maakt een afschuwelijke overtreding. Gökkentli krijgt een gele kaart. Jeziński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kawanabe komt het veld opgelopen. Modan komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Putramentas de bal onder controle te krijgen. Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Zirous bereikt de bal nog maar net als eerste. Zirous geeft een hoge lob. Modan is nu in balbezit. Modan schiet op doel. Semik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Semik met een harde bal richting middenveld. Putramentas kopt de bal weg. Zirous rent richting de bal. Cubillos onderschept slim de pass. Cubillos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
getto102 - KP Wołów 4:4

77e minuut.
Dăncescu komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Monasterio onderschept slim de pass. Monasterio geeft een hoge lob. Ayibov is nu in balbezit. Ayibov schiet op doel. Semik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
getto102 - KP Wołów 5:4

86e minuut.
Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattavina passt de bal zonder na te denken. Modan is nu in balbezit. Modan schiet op doel. Semik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kawanabe is nu in balbezit. Kawanabe speelt de bal door. Modan bereikt de bal nog maar net als eerste. Modan haalt uit met een fantastische trap. Semik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
getto102 - KP Wołów 6:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: getto102 61%, KP Wołów 39%.
getto102 - KP Wołów 6:4