Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympique Regal REAL UNITED
Samba LEO Tactiek home
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
48.2 gemiddelde waardering 62.5
good Schieten formidable
good Passen formidable
solid Verdedigen excellent


12e minuut.
Šparović is nu in balbezit. Šparović probeert naar een medespeler te passen. Armengol rent richting de bal. Armengol geeft een lange en hoge pass. Verville springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Verville onderschept slim de pass. Roşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Verville onderschept slim de pass. Verville haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Andraszak rent richting de bal. Eaton verovert de bal door een tackle van achteren. Eaton passt de bal in één keer door. Yiğitata rent richting de bal. Yiğitata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Przyłuski met een sublieme pass. Yiğitata speelt de bal door. Guinhenhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Guinhenhas haalt uit met een fantastische trap. Rodrigues werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Regal - REAL UNITED 1:0

43e minuut.
Decauwere maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Yiğitata bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitata met een sublieme pass. Klungelig pakt Guinhenhas de bal. Guinhenhas schiet op doel. Rodrigues kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Regal 54%, REAL UNITED 46%.
Olympique Regal - REAL UNITED 1:0

49e minuut.
Fudała geeft een hoge lob. García Bermejo bereikt de bal nog maar net als eerste. García Bermejo geeft een hoge lob. Gozo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olympique Regal - REAL UNITED 1:1

51e minuut.
Eaton raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paliński komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Apaçık probeert naar een medespeler te passen. Yiğitata heeft problemen om de bal te vangen. Yiğitata met een sublieme pass. Guinhenhas rent richting de bal. Guinhenhas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Andraszak met de inworp. García Bermejo speelt de bal door. Verville rent richting de bal. Verville schiet op doel. Sladoje maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is García Bermejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Bermejo probeert naar een medespeler te passen. Roşoiu rent richting de bal. Verville verovert de bal door een tackle van achteren. Verville schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Chancentod onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yiğitata zal de hoekschop nemen. Guinhenhas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Regal - REAL UNITED 2:1

73e minuut.
Daar is Pokrywczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przyłuski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Armengol. Przyłuski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Przyłuski kan niet meer verder spelen. Pieczyński komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Carranza heeft problemen om de bal te vangen. Šparović geeft de bal voor. Gozo is nu in balbezit. Gozo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olympique Regal - REAL UNITED 2:2

79e minuut.
Doeltrap. Rodrigues trapt de bal weg van het doel. Verville kopt de bal weg. Klungelig pakt Gozo de bal. Gozo schiet op doel. Sladoje verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
García Bermejo heeft problemen om de bal te vangen. García Bermejo geeft een lange en hoge pass. Armengol kopt de bal weg. Gozo is nu in balbezit. Gozo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Regal 70%, REAL UNITED 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympique Regal - REAL UNITED 2:2