Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.041
  • Stadion: Meexiki Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18072
Meexiki AS Rabusie
4--4--2 Tactiek nowość4
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
58.7 gemiddelde waardering 54.9
very good Schieten very good
excellent Passen solid
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Landolfi is nu in balbezit. Landolfi geeft een lange en hoge pass. Thunebro kopt de bal weg. Lamka geeft een hoge lob. Biegański krijgt zijn hoofd ertegen. Bernandes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Zarkadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarkadis passt de bal zonder na te denken. Ivan is nu in balbezit. Ivan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Quassi met een sublieme pass. Zarkadis is nu in balbezit. Zarkadis geeft de bal voor. Ivan springt en kopt de bal. Jajszczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meexiki - AS Rabusie 1:0

26e minuut.
Zarkadis speelt de bal door. Daar is Zhekov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhekov geeft een hoge lob. Ivan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meexiki - AS Rabusie 2:0

30e minuut.
Võsoberg met een snelle inworp. Buzzani rent richting de bal. Buzzani probeert naar een medespeler te passen. Võsoberg rent richting de bal. Võsoberg geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
González Flores met de inworp. Zhekov speelt de bal door. Zarkadis rent richting de bal. Zarkadis geeft een lange en hoge pass. Ivan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Thunebro de bal onder controle te krijgen. Fodé probeert naar een medespeler te passen. Ivan is nu in balbezit. Ivan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meexiki - AS Rabusie 3:0

43e minuut.
Inworp. Zarkadis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhekov met een sublieme pass. González Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. González Flores geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jajszczyk speelt de bal door. Biegański is nu in balbezit. Baltariu begaat een overtreding. Biegański moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Biegański kan niet meer verder spelen. Hermoso komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Keshishyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Keshishyan geeft een hoge lob. Zerpa kopt de bal weg. Hermoso is nu in balbezit. Hermoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meexiki 40%, AS Rabusie 60%.
Meexiki - AS Rabusie 3:0

62e minuut.
Waśko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Võsoberg met een snelle inworp. Buzzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzzani geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
González Flores is nu in balbezit. Bărzoi begaat een overtreding. González Flores is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zhekov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Quassi springt en kopt de bal. Jajszczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meexiki - AS Rabusie 4:0

75e minuut.
Marysek met een sublieme pass. Hermoso probeert de bal aan de voet te houden. Zhekov rent richting de bal. Zhekov probeert naar een medespeler te passen. Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meexiki 55%, AS Rabusie 45%.
Meexiki - AS Rabusie 4:0