Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Hańcza SanKozaczek
532H Tactiek oko
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
15 Buitenspel 3
59.3 gemiddelde waardering 51.6
very good Schieten very good
excellent Passen good
excellent Verdedigen good


6e minuut.
Buitenspel voor Basałaj. Goede buitenspelval van de verdediging. Szyszka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Basałaj probeert naar een medespeler te passen. Taïeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Taïeb schiet op doel. Košč bokst de bal weg.

12e minuut.
Basałaj onderschept slim de pass. Basałaj geeft een hoge lob. Kwapisz rent richting de bal. Nică onderschept slim de pass. Nică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - SanKozaczek 1:0

17e minuut.
Camaño met een sublieme pass. Dworzyński geeft een hoge lob. Czachomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachomirski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Hańcza - SanKozaczek 1:1

21e minuut.
Taïeb speelt de bal door. Basałaj speelt de bal door. Nică is nu in balbezit. Nică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - SanKozaczek 2:1

28e minuut.
Inworp. Boyen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Menniti probeert naar een medespeler te passen. Cantarelli rent richting de bal. Cantarelli draait met de bal, schiet en ... Košč verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Taïeb probeert naar een medespeler te passen. Menniti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hillen. Hillen krijgt een gele kaart. Menniti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lucarino neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Košč werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - SanKozaczek 3:1

43e minuut.
Czachomirski met een sublieme pass. Montiel rent richting de bal. Cantarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Cantarelli schiet op doel. Košč probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - SanKozaczek 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Hańcza 55%, SanKozaczek 45%.
KS Hańcza - SanKozaczek 4:1

46e minuut.
Filip komt het veld opgelopen. Jančiukas komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Hillen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillen passt de bal zonder na te denken. Czachomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillen is nu in balbezit. Hillen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Jančiukas met een sublieme pass. Basałaj heeft problemen om de bal te vangen. Basałaj passt de bal met de wreef. Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip haalt uit met een fantastische trap. Košč verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Zachwyc probeert naar een medespeler te passen. Jančiukas heeft problemen om de bal te vangen. Jančiukas draait met de bal, schiet en ... Filip probeert de bal aan de voet te houden. Košč probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Fuatoğlu onderschept slim de pass. Fuatoğlu met een sublieme pass. Nică rent richting de bal. Nică haalt uit met een fantastische trap. Košč probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - SanKozaczek 5:1

60e minuut.
Basałaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Basałaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basałaj geeft de bal voor. Nică maakt een snoekduik en kopt de bal. Košč maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - SanKozaczek 6:1

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Nică stond buitenspel. Kwapisz neemt vlug de vrije trap. Nică speelt de bal door. Klungelig pakt Filip de bal. Filip schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Basałaj rent richting de bal. Basałaj geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kwapisz de bal. Filip rent richting de bal. Filip schiet op doel. Košč bokst de bal weg.

81e minuut.
Jančiukas probeert naar een medespeler te passen. Basałaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Basałaj speelt de bal door. Filip is nu in balbezit. Filip schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Jančiukas rent richting de bal. Jančiukas passt de bal met de wreef. Torneio bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip onderschept slim de pass. Filip haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Jančiukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jančiukas speelt de bal door. Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip haalt uit met een fantastische trap. Košč probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - SanKozaczek 7:1

88e minuut.
Montiel rent richting de bal. Mărgăritescu onderschept slim de pass. Czachomirski verovert de bal door een tackle van achteren. Czachomirski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Hańcza 37%, SanKozaczek 63%.
KS Hańcza - SanKozaczek 7:1