Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BKS łada Biłgoraj FC Oblatywacze
ŁADA Tactiek Moja atak
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 52.8
good Schieten good
average Passen solid
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Javornik rent richting de bal. Famfulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Huzar begaat een overtreding. Huzar krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Inworp. Pepić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buğdaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Buğdaycı geeft een hoge lob. Bueso springt en kopt de bal. Jakola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Buğdaycı met een snelle inworp. Khắc Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Vũ probeert naar een medespeler te passen. Vergote rent richting de bal. Vergote draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Famfulík rent richting de bal. Famfulík passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gold de bal. Bueso is nu in balbezit. Bueso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mezenga passt de bal zonder na te denken. Famfulík rent richting de bal. Famfulík passt de bal in één keer door. Bueso is nu in balbezit. Bueso haalt uit met een fantastische trap. Jakola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
González Velasco is nu in balbezit. González Velasco geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vulpeşean de bal. Vergote onderschept slim de pass. Vergote draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Bueso de bal. González Velasco rent richting de bal. González Velasco met een sublieme pass. Vergote bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote draait met de bal, schiet en ... Kapuščinský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Wolanin passt de bal zonder na te denken. González Velasco probeert naar een medespeler te passen. Vergote bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote draait met de bal, schiet en ... Kapuščinský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - FC Oblatywacze 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS łada Biłgoraj 66%, FC Oblatywacze 34%.
BKS łada Biłgoraj - FC Oblatywacze 1:0

60e minuut.
Bent verovert de bal door een tackle van achteren. Bent met een sublieme pass. Bueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueso draait met de bal, schiet en ... Jakola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BKS łada Biłgoraj - FC Oblatywacze 1:1

67e minuut.
Gold met een sublieme pass. Daar is Vergote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzenkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grzenkowski krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Boymans kopt de bal weg. Huzar rent richting de bal. Mezenga maakt een afschuwelijke overtreding. Mezenga krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Pepić passt de bal zonder na te denken. Famfulík heeft problemen om de bal te vangen. Kociński onderschept slim de pass. Mezenga is nu in balbezit. Mezenga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS łada Biłgoraj 72%, FC Oblatywacze 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BKS łada Biłgoraj - FC Oblatywacze 1:1