Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*Lechia Gdańsk* KS.Naprzód Rydułtowy
new Tactiek cichy3
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 58.1
very good Schieten outstanding
excellent Passen excellent
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Ivens rent richting de bal. Czeski verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rubalewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nae maakt een snoekduik en kopt de bal. Oryszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
*Lechia Gdańsk* - KS.Naprzód Rydułtowy 0:1

5e minuut.
Hristu geeft de bal voor. Rubalewski is nu in balbezit. Rubalewski geeft een hoge lob. Nae maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*Lechia Gdańsk* - KS.Naprzód Rydułtowy 0:2

10e minuut.
Sokol onderschept slim de pass. Sokol geeft een lange en hoge pass. Ivens kopt de bal weg. Nae is nu in balbezit. Nae draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Czeski met een harde bal richting middenveld. Riverón kopt de bal weg. Szeregowy rent richting de bal. Szeregowy geeft de bal voor. Ivens maakt een snoekduik en kopt de bal. Oryszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Szeregowy kopt de bal weg. Daar is Rubalewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubalewski met een sublieme pass. Ivens rent richting de bal. Ivens draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Porsche geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szeregowy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Riverón geeft een hoge lob. Nae krijgt zijn hoofd ertegen. Oryszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Klungelig pakt Szwarc de bal. Nae is nu in balbezit. Szwarc maakt een afschuwelijke overtreding. Szwarc is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
Oryszko speelt de bal door. Zanchet heeft problemen om de bal te vangen. Szeregowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeregowy geeft de bal voor. Ivens maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Rubalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Conversano onderschept slim de pass. Conversano passt de bal zonder na te denken. Nieszczęsny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieszczęsny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Baylón probeert naar een medespeler te passen. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón passt de bal zonder na te denken. Nae rent richting de bal. Nae draait met de bal, schiet en ... Oryszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Porsche onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szeregowy zal de hoekschop nemen. Nae maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szeregowy neemt de hoekschop. Nae krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ivens maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Oryszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Illyés passt de bal in één keer door. Conversano is nu in balbezit. Conversano passt de bal met de wreef. Nieszczęsny is nu in balbezit. Nieszczęsny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *Lechia Gdańsk* 62%, KS.Naprzód Rydułtowy 38%.
*Lechia Gdańsk* - KS.Naprzód Rydułtowy 0:2

49e minuut.
Gülyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Gülyiğit speelt de bal door. Czeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivens onderschept slim de pass. Ivens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Riverón speelt de bal door. Illyés rent richting de bal. Szeregowy verovert de bal door een tackle van achteren. Szeregowy geeft de bal voor. Ivens maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivens met een snelle inworp. Klungelig pakt Rubalewski de bal. Rubalewski geeft een lange en hoge pass. Nae maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Szeregowy met een snelle inworp. Riverón rent richting de bal. Riverón geeft een hoge lob. Ivens krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
*Lechia Gdańsk* - KS.Naprzód Rydułtowy 0:3

68e minuut.
Odrwąż bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae rent richting de bal. Porsche verovert de bal door een tackle van achteren. Ivens verovert de bal door een tackle van achteren. Ivens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Rubalewski met de inworp. Riverón geeft de bal voor. Szeregowy kopt de bal weg. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Klungelig pakt Rubalewski de bal. Zanchet speelt de bal door. Angulo rent richting de bal. Nieszczęsny onderschept slim de pass. Nieszczęsny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ivens onderschept slim de pass. Ivens geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Odrwąż de bal. Nae rent richting de bal. Nae draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*Lechia Gdańsk* - KS.Naprzód Rydułtowy 0:4

80e minuut.
Nae rent richting de bal. Ivens rent richting de bal. Conversano begaat een overtreding. Conversano krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Rubalewski heeft problemen om de bal te vangen. Rubalewski geeft een lange en hoge pass. Bicheru heeft problemen om de bal te vangen. Ivens rent richting de bal. Ivens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *Lechia Gdańsk* 66%, KS.Naprzód Rydułtowy 34%.
*Lechia Gdańsk* - KS.Naprzód Rydułtowy 0:4