Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Kraska Jasieniec FC Mściwoje
ucin Tactiek batyskaff
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
66.7 gemiddelde waardering 61.3
outstanding Schieten excellent
formidable Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
Pieczara speelt de bal door. Quiroz rent richting de bal. Medhat bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz onderschept slim de pass. Quiroz draait met de bal, schiet en ... Arellano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
de Aço passt de bal met de wreef. Zanni heeft problemen om de bal te vangen. Andreescu met een sublieme pass. Botto rent richting de bal. Botto haalt uit met een fantastische trap. Bamberek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Klungelig pakt Quiroz de bal. Paa speelt de bal door. Kryger met een sublieme pass. Botto is nu in balbezit. Botto draait met de bal, schiet en ... Bamberek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Quiroz is nu in balbezit. Pieczara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczara passt de bal zonder na te denken. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - FC Mściwoje 0:1

17e minuut.
Zanni rent richting de bal. Zanni geeft de bal voor. Szajter kan de bal niet met de borst controleren. Botto is nu in balbezit. Botto schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Jork met een sublieme pass. Helvei rent richting de bal. Helvei passt de bal in één keer door. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz draait met de bal, schiet en ... Arellano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Klungelig pakt Zanni de bal. Güçlütürk is nu in balbezit. Güçlütürk passt de bal met de wreef. Pieczara rent richting de bal. Pieczara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Szajter geeft de bal voor. O`Neal probeert naar een medespeler te passen. Gobetti probeert naar een medespeler te passen. Botto is nu in balbezit. Botto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gutschoven onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kryger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Botto krijgt zijn hoofd ertegen. Bamberek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Kryger is nu in balbezit. Andreescu geeft de bal voor. Martínez Alonso kan de bal niet met de borst controleren. de Aço is nu in balbezit. de Aço schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kryger passt de bal met de wreef. de Aço is nu in balbezit. de Aço passt de bal met de wreef. Zanni geeft een lange en hoge pass. Botto maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Jork passt de bal in één keer door. Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei speelt de bal door. Quiroz rent richting de bal. Quiroz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - FC Mściwoje 0:2

37e minuut.
Gutschoven probeert naar een medespeler te passen. Paa probeert naar een medespeler te passen. Zanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanni geeft een hoge lob. Botto krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Kraska Jasieniec 50%, FC Mściwoje 50%.
GKS Kraska Jasieniec - FC Mściwoje 0:2

49e minuut.
Botto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryger rent richting de bal. Kryger passt de bal zonder na te denken. de Aço bereikt de bal nog maar net als eerste. de Aço draait met de bal, schiet en ... Bamberek bokst de bal weg.

51e minuut.
Inworp. Zanni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wietrzykowski rent richting de bal. Wietrzykowski geeft de bal voor. Botto bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Szajter rent richting de bal. Szajter speelt de bal door. Jork speelt de bal door. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Wietrzykowski kopt de bal weg. Jork probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zanni is nu in balbezit. Zanni geeft de bal voor. Botto krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - FC Mściwoje 1:2

62e minuut.
Güçlütürk passt de bal in één keer door. Helvei speelt de bal door. Pieczara speelt de bal door. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Pieczara is nu in balbezit. Pieczara passt de bal zonder na te denken. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz draait met de bal, schiet en ... Arellano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Andreescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreescu speelt de bal door. Kryger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryger geeft de bal voor. de Aço krijgt zijn hoofd ertegen. Bamberek bokst de bal weg.

68e minuut.
Inworp. Stefanowicz komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Pieczara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczara passt de bal met de wreef. Güçlütürk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stefanowicz de bal. Stefanowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Gutschoven geeft een hoge lob. Helvei controleert de bal met de borst. Helvei geeft een hoge lob. Stefanowicz rent richting de bal. Stefanowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Wietrzykowski probeert naar een medespeler te passen. Zanni rent richting de bal. Zanni geeft een hoge lob. Botto krijgt zijn hoofd ertegen. Bamberek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Kraska Jasieniec - FC Mściwoje 2:2

87e minuut.
Kryger met een snelle inworp. Szajter speelt de bal door. Gutschoven kan de bal niet met de borst controleren. Gutschoven probeert naar een medespeler te passen. Andreescu geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kraska Jasieniec - FC Mściwoje 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Kraska Jasieniec 49%, FC Mściwoje 51%.
GKS Kraska Jasieniec - FC Mściwoje 3:2