Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.042
  • Stadion: FC Gdak Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3097
FC Gdak FC Harrow
First Tactiek Piterowa
51% Balbezit 49%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
39.1 gemiddelde waardering 49.3
good Schieten very good
good Passen good
adequate Verdedigen excellent


2e minuut.
Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontzeck verovert de bal door een tackle van achteren. Frontzeck passt de bal zonder na te denken. Vanden Borre rent richting de bal. Vanden Borre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Hamadi passt de bal met de wreef. Incau rent richting de bal. Incau geeft een lange en hoge pass. Frontzeck rent richting de bal. Frontzeck haalt uit met een fantastische trap. Boa Noite bokst de bal weg.

7e minuut.
Profire probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Michalczyk de bal. Michalczyk passt de bal in één keer door. Balient is nu in balbezit. Balient haalt uit met een fantastische trap. Tlaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Hoksa passt de bal in één keer door. Kastel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastel geeft een lange en hoge pass. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient haalt uit met een fantastische trap. Tlaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Milosteanu heeft problemen om de bal te vangen. Vanden Borre bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milosteanu krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Profire verovert de bal door een tackle van achteren. Profire geeft een lange en hoge pass. Michalczyk is nu in balbezit. Michalczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdak - FC Harrow 0:1

29e minuut.
Vanden Borre passt de bal met de wreef. Cieciak probeert naar een medespeler te passen. Frontzeck rent richting de bal. Frontzeck haalt uit met een fantastische trap. Boa Noite maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gdak - FC Harrow 1:1

34e minuut.
Klungelig pakt Hoksa de bal. Filipescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipescu passt de bal zonder na te denken. Couderc is nu in balbezit. Couderc schiet op doel. Boa Noite bokst de bal weg.

38e minuut.
Milosteanu onderschept slim de pass. Milosteanu geeft een lange en hoge pass. Michalczyk heeft problemen om de bal te vangen. Balient rent richting de bal. Balient haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdak 66%, FC Harrow 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Gdak - FC Harrow 1:1

50e minuut.
Milosteanu passt de bal zonder na te denken. Hoksa heeft problemen om de bal te vangen. Hoksa geeft een hoge lob. Fleites geeft een lange en hoge pass. Michalczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Balient rent richting de bal. Balient schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Incau bereikt de bal nog maar net als eerste. Incau passt de bal zonder na te denken. Frontzeck is nu in balbezit. Frontzeck haalt uit met een fantastische trap. Boa Noite werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdak - FC Harrow 2:1

65e minuut.
Huddlestone geeft de bal voor. Couderc kopt de bal weg. Krzyżaniak kan de bal niet met de borst controleren. Krzyżaniak geeft de bal voor. Balient springt en kopt de bal. Tlaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Vanden Borre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kastel probeert naar een medespeler te passen. Profire rent richting de bal. Profire geeft de bal voor. Michalczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gdak - FC Harrow 2:2

82e minuut.
Ostocki onderschept slim de pass. Ostocki geeft een hoge lob. Frontzeck is nu in balbezit. Frontzeck schiet op doel. Boa Noite probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdak - FC Harrow 3:2

89e minuut.
Michalczyk is nu in balbezit. Michalczyk passt de bal zonder na te denken. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient haalt uit met een fantastische trap. Tlaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gdak - FC Harrow 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdak 72%, FC Harrow 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Gdak - FC Harrow 3:3