Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.042
  • Stadion: Fc Zębów
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6124
Fc Zębów WhiskyDrinkers
532 Tactiek wd
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 49.4
excellent Schieten solid
very good Passen good
good Verdedigen excellent


20e minuut.
Escudero met een sublieme pass. Serebrisky rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rangel. Rangel krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Antkowiak heeft problemen om de bal te vangen. Antkowiak passt de bal in één keer door. Mellili met een sublieme pass. Pasecinic bereikt de bal nog maar net als eerste. Socha onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rubano zal de hoekschop nemen. Socha maakt een snoekduik en kopt de bal. Moses verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Vitoň bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrisky onderschept slim de pass. Kufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrisky onderschept slim de pass. Serebrisky schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pikuła met een snelle inworp. Punho de Ferro is nu in balbezit. Punho de Ferro geeft een hoge lob. Serebrisky springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Zębów 44%, WhiskyDrinkers 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Zębów - WhiskyDrinkers 0:0

47e minuut.
Serebrisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrisky speelt de bal door. Punho de Ferro rent richting de bal. Punho de Ferro schiet op doel. Săvoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Zębów - WhiskyDrinkers 1:0

51e minuut.
Kufel onderschept slim de pass. Serebrisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrisky passt de bal met de wreef. Punho de Ferro is nu in balbezit. Punho de Ferro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Zębów - WhiskyDrinkers 2:0

60e minuut.
Vitoň geeft de bal voor. Klungelig pakt Socha de bal. McIntosh rent richting de bal. McIntosh geeft een lange en hoge pass. Serebrisky krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Punho de Ferro bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Săvoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Punho de Ferro bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Zębów - WhiskyDrinkers 3:0

61e minuut.
Socha bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrisky onderschept slim de pass. Serebrisky speelt de bal door. Punho de Ferro rent richting de bal. Punho de Ferro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Pasecinic met een sublieme pass. Klungelig pakt Serebrisky de bal. Serebrisky passt de bal zonder na te denken. Tepe rent richting de bal. Tepe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Zębów - WhiskyDrinkers 4:0

74e minuut.
Antkowiak speelt de bal door. Socha bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrisky begaat een overtreding. Serebrisky krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Escudero speelt de bal door. Serebrisky rent richting de bal. Drożdżewski is nu in balbezit. Serebrisky onderschept slim de pass. Serebrisky draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Bramati is nu in balbezit. Bramati passt de bal met de wreef. Daar is Kufel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Punho de Ferro onderschept slim de pass. Punho de Ferro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Serebrisky rent richting de bal. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero speelt de bal door. Punho de Ferro rent richting de bal. Punho de Ferro schiet op doel. Săvoiu bokst de bal weg.

82e minuut.
Amolador rent richting de bal. Amolador speelt de bal door. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero geeft de bal voor. Punho de Ferro maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pikuła rent richting de bal. Pikuła passt de bal zonder na te denken. Kufel is nu in balbezit. Punho de Ferro verovert de bal door een tackle van achteren. Punho de Ferro draait met de bal, schiet en ... Săvoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drożdżewski probeert de bal met de borst te controleren. Punho de Ferro bereikt de bal nog maar net als eerste. Punho de Ferro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Punho de Ferro passt de bal zonder na te denken. Tepe is nu in balbezit. Tepe passt de bal in één keer door. Amolador geeft de bal voor. Serebrisky krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Zębów 20%, WhiskyDrinkers 80%.
Fc Zębów - WhiskyDrinkers 4:0