Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.043
  • Stadion: Fasolki Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 13927
Fasolki Czizzz
Fasolek Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 26.8
very good Schieten average
very good Passen weak
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Łoza verovert de bal door een tackle van achteren. Sambi Lokonga onderschept slim de pass. Sambi Lokonga speelt de bal door. Hámori is nu in balbezit. Hámori haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Paradys heeft problemen om de bal te vangen. Paradys geeft een hoge lob. Hámori kopt de bal weg. Sambi Lokonga rent richting de bal. Sambi Lokonga haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Doeltrap. Wąsowski trapt de bal weg. Polakowski kopt de bal weg. Hámori is nu in balbezit. Hámori draait met de bal, schiet en ... Wąsowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Cakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muskała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gromadzki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De Leo trapt de bal weg van het doel. Kövesfalvi kopt de bal weg. Klungelig pakt Hámori de bal. Hámori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - Czizzz 1:0

18e minuut.
Bruzual zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paradys geeft de bal voor. Poborny bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámori onderschept slim de pass. Hámori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - Czizzz 2:0

20e minuut.
Mijal is nu in balbezit. Sambi Lokonga verovert de bal door een tackle van achteren. Sambi Lokonga probeert naar een medespeler te passen. Hámori bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Polakowski passt de bal met de wreef. Hámori bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambi Lokonga is nu in balbezit. Sambi Lokonga schiet op doel. Schaudi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Dirksen heeft problemen om de bal te vangen. Paradys rent richting de bal. Paradys passt de bal in één keer door. Hámori rent richting de bal. Hámori haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Paradys passt de bal zonder na te denken. Hámori bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoza rent richting de bal. Hámori verovert de bal door een tackle van achteren. Hámori geeft een lange en hoge pass. Wąsowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Klungelig pakt Łoza de bal. Sambi Lokonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambi Lokonga passt de bal zonder na te denken. Hámori is nu in balbezit. Hámori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - Czizzz 3:0

32e minuut.
Paradys verovert de bal door een tackle van achteren. Paradys passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hámori de bal. Sambi Lokonga rent richting de bal. Sambi Lokonga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - Czizzz 4:0

33e minuut.
Gromadzki is nu in balbezit. Sambi Lokonga onderschept slim de pass. Sambi Lokonga passt de bal met de wreef. Hámori bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámori schiet op doel. Wąsowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Paradys met een snelle inworp. Sambi Lokonga rent richting de bal. Sambi Lokonga met een sublieme pass. Daar is Hámori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hámori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - Czizzz 5:0

39e minuut.
Kövesfalvi geeft een hoge lob. Daar is Hámori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sambi Lokonga rent richting de bal. Sambi Lokonga haalt uit met een fantastische trap. Wąsowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - Czizzz 6:0

42e minuut.
Radojičić is nu in balbezit. Radojičić passt de bal met de wreef. Poborny heeft problemen om de bal te vangen. Hámori bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Paradys met een sublieme pass. Sambi Lokonga is nu in balbezit. Hámori rent richting de bal. Hámori draait met de bal, schiet en ... Wąsowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Sambi Lokonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambi Lokonga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - Czizzz 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fasolki 19%, Czizzz 81%.
Fasolki - Czizzz 7:0

47e minuut.
Polakowski onderschept slim de pass. Polakowski met een sublieme pass. Sambi Lokonga rent richting de bal. Hámori rent richting de bal. Hámori haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Gromadzki heeft problemen om de bal te vangen. Polakowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Poborny de bal. Hámori bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámori haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schaudi onderschept slim de pass. Polakowski kopt de bal weg. Sambi Lokonga is nu in balbezit. Sambi Lokonga schiet op doel. Wąsowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Hámori bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámori schiet op doel. Wąsowski bokst de bal weg. Daar is Matys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sambi Lokonga rent richting de bal. Sambi Lokonga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - Czizzz 8:0

49e minuut.
Fierka heeft problemen om de bal te vangen. Paradys is nu in balbezit. Paradys probeert naar een medespeler te passen. Hámori rent richting de bal. Hámori schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Sambi Lokonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámori bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambi Lokonga rent richting de bal. Sambi Lokonga schiet op doel. Wąsowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - Czizzz 9:0

57e minuut.
Radojičić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kövesfalvi de bal. Kövesfalvi met een sublieme pass. Hámori is nu in balbezit. Hámori haalt uit met een fantastische trap. Wąsowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sambi Lokonga bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Banchi rent richting de bal. Banchi geeft de bal voor. Hámori is nu in balbezit. Sambi Lokonga rent richting de bal. Sambi Lokonga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Hámori passt de bal in één keer door. Daar is Paradys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paradys passt de bal met de wreef. Sambi Lokonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambi Lokonga passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - Czizzz 10:0

67e minuut.
Paradys bereikt de bal nog maar net als eerste. Paradys geeft een lange en hoge pass. De Leo kopt de bal weg. Polakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakowski passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De Leo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Leo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kövesfalvi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sambi Lokonga geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Banchi verovert de bal door een tackle van achteren. Polakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakowski passt de bal zonder na te denken. Hámori bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - Czizzz 11:0

80e minuut.
Mijal rent richting de bal. Mijal passt de bal in één keer door. Banchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Banchi geeft een lange en hoge pass. Hámori springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Bruzual passt de bal zonder na te denken. Polakowski rent richting de bal. Polakowski passt de bal zonder na te denken. Hámori bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fasolki - Czizzz 12:0

84e minuut.
Schaudi is nu in balbezit. Schaudi passt de bal zonder na te denken. Sambi Lokonga is nu in balbezit. Hámori bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámori draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fasolki 21%, Czizzz 79%.
Fasolki - Czizzz 12:0