Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hopsztosy Poznań Pogórze Pleśna
5-3-2.6 Tactiek 4
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
63.5 gemiddelde waardering 65.3
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen formidabel


2e minuut.
Mendes speelt de bal door. Palichleb rent richting de bal. Palichleb geeft een hoge lob. Remanso is nu in balbezit. Remanso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Malawski passt de bal in één keer door. Butilă is nu in balbezit. Butilă passt de bal zonder na te denken. Rek is nu in balbezit. Rek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Cetnar met een sublieme pass. Kapturek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapturek passt de bal zonder na te denken. Szuprytowski is nu in balbezit. Szuprytowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szuprytowski is nu in balbezit. Szuprytowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Dinka verovert de bal door een tackle van achteren. Dinka met een sublieme pass. Kapturek rent richting de bal. Kapturek geeft een lange en hoge pass. Tuñacao krijgt zijn hoofd ertegen. Siciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Malawski rent richting de bal. Malawski passt de bal in één keer door. Rynkowski onderschept slim de pass. Butilă rent richting de bal. Butilă draait met de bal, schiet en ... Zielony probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Filipiak probeert naar een medespeler te passen. Malawski probeert naar een medespeler te passen. Butilă is nu in balbezit. Butilă geeft een hoge lob. Rek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hopsztosy Poznań 49%, Pogórze Pleśna 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hopsztosy Poznań - Pogórze Pleśna 0:0

50e minuut.
Kapturek probeert naar een medespeler te passen. Szuprytowski speelt de bal door. Tuñacao bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñacao draait met de bal, schiet en ... Siciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hopsztosy Poznań - Pogórze Pleśna 1:0

52e minuut.
Butilă passt de bal met de wreef. Kadłubowski rent richting de bal. Kadłubowski probeert naar een medespeler te passen. Rek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Musielak verovert de bal door een tackle van achteren. Szuprytowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kapturek probeert naar een medespeler te passen. Remanso is nu in balbezit. Remanso schiet op doel. Siciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Lampka rent richting de bal. Lampka met een sublieme pass. Kapturek speelt de bal door. Tuñacao is nu in balbezit. Tuñacao haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Malawski rent richting de bal. Malawski probeert naar een medespeler te passen. Butilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Butilă geeft een lange en hoge pass. Rek springt en kopt de bal. Zielony kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Kapturek passt de bal met de wreef. Remanso rent richting de bal. Mihułka verovert de bal door een tackle van achteren. Szuprytowski onderschept slim de pass. Szuprytowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Malawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Malawski met een sublieme pass. Kadłubowski speelt de bal door. Rek is nu in balbezit. Rek draait met de bal, schiet en ... Zielony verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Gudzowski rent richting de bal. Remanso onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malawski. Malawski krijgt een gele kaart.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dinka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szuprytowski is nu in balbezit. Palichleb geeft een lange en hoge pass. Tuñacao maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hopsztosy Poznań - Pogórze Pleśna 2:0

73e minuut.
Filipiak geeft een lange en hoge pass. Kadłubowski rent richting de bal. Kadłubowski probeert naar een medespeler te passen. Butilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Butilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Daar is Tuñacao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szuprytowski speelt de bal door. Palichleb rent richting de bal. Palichleb geeft de bal voor. Remanso springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hopsztosy Poznań - Pogórze Pleśna 3:0

77e minuut.
Relicki komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Szuprytowski passt de bal zonder na te denken. Palichleb bereikt de bal nog maar net als eerste. Palichleb speelt de bal door. Kapturek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapturek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Dinka kopt de bal weg. Mihułka probeert de bal met de borst te controleren. Szuprytowski probeert naar een medespeler te passen. Palichleb rent richting de bal. Palichleb schiet op doel. Siciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hopsztosy Poznań 38%, Pogórze Pleśna 62%.
Hopsztosy Poznań - Pogórze Pleśna 3:0