Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.043
  • Stadion: Czizzz Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
Czizzz Zinu Nisko
Normal Tactiek 5-3-2 edit
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 48.2
average Schieten excellent
average Passen solid
good Verdedigen good


5e minuut.
Wałkarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałkarz passt de bal in één keer door. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz haalt uit met een fantastische trap. Wąsowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czizzz - Zinu Nisko 0:1

7e minuut.
Dracula probeert naar een medespeler te passen. Redondo rent richting de bal. Redondo passt de bal met de wreef. Niemancewicz is nu in balbezit. Niemancewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czizzz - Zinu Nisko 0:2

9e minuut.
Kazinecas met een sublieme pass. Redondo is nu in balbezit. Redondo passt de bal in één keer door. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz schiet op doel. Wąsowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Dracula geeft de bal voor. Wałkarz kopt de bal weg. Schaudi heeft problemen om de bal te vangen. Niemancewicz rent richting de bal. Niemancewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czizzz - Zinu Nisko 0:3

17e minuut.
Carreño onderschept slim de pass. Gon geeft de bal voor. Daar is Poborny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemancewicz is nu in balbezit. Niemancewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kazinecas passt de bal met de wreef. Dracula geeft de bal voor. Wałkarz kopt de bal weg. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czizzz - Zinu Nisko 0:4

36e minuut.
Kazinecas onderschept slim de pass. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo probeert naar een medespeler te passen. Niemancewicz rent richting de bal. Niemancewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czizzz - Zinu Nisko 0:5

43e minuut.
Carreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreño passt de bal zonder na te denken. Niemancewicz is nu in balbezit. Niemancewicz draait met de bal, schiet en ... De Leo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czizzz 57%, Zinu Nisko 43%.
Czizzz - Zinu Nisko 0:5

49e minuut.
Niemancewicz kopt de bal weg. Wałkarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaudi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schaudi krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Gon geeft een hoge lob. Daar is De Leo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemancewicz rent richting de bal. Niemancewicz draait met de bal, schiet en ... Wąsowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czizzz - Zinu Nisko 0:6

61e minuut.
Kazinecas onderschept slim de pass. Kazinecas speelt de bal door. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czizzz - Zinu Nisko 0:7

65e minuut.
Redondo is nu in balbezit. Redondo passt de bal met de wreef. Dracula speelt de bal door. Niemancewicz is nu in balbezit. Niemancewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czizzz - Zinu Nisko 0:8

74e minuut.
Wałkarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałkarz geeft de bal voor. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz haalt uit met een fantastische trap. Wąsowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czizzz - Zinu Nisko 0:9

81e minuut.
Schaudi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gon met een snelle inworp. Redondo rent richting de bal. Redondo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Wałkarz is nu in balbezit. Redondo is nu in balbezit. Redondo passt de bal zonder na te denken. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Redondo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wałkarz de bal onder controle te krijgen. Niemancewicz rent richting de bal. Niemancewicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Schaudi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dracula geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Niemancewicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czizzz - Zinu Nisko 0:10

87e minuut.
Niemancewicz is nu in balbezit. Niemancewicz schiet op doel. Klungelig pakt Muskała de bal. Dracula rent richting de bal. Dracula geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Czizzz - Zinu Nisko 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czizzz 62%, Zinu Nisko 38%.
Czizzz - Zinu Nisko 0:11