Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogórze Pleśna Czizzz
4 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
42% Spel op eigen helft 58%
22 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49 gemiddelde waardering 30.6
very good Schieten adequate
very good Passen average
adequate Verdedigen good


6e minuut.
Kwiczy rent richting de bal. Kwiczy geeft een lange en hoge pass. Daar is Schaudi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzesiuk is nu in balbezit. Grzesiuk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt De Leo de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogórze Pleśna - Czizzz 1:0

12e minuut.
Smutas bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutas geeft de bal voor. Klungelig pakt De Leo de bal. Relicki rent richting de bal. Relicki haalt uit met een fantastische trap. Wąsowski bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Środa speelt de bal door. Filipiak geeft een lange en hoge pass. Relicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Relicki haalt uit met een fantastische trap. Wąsowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogórze Pleśna - Czizzz 2:0

16e minuut.
Bibard rent richting de bal. Bibard met een sublieme pass. Grzesiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzesiuk schiet op doel. Wąsowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogórze Pleśna - Czizzz 3:0

17e minuut.
Inworp. Bibard met een snelle inworp. Mijal onderschept slim de pass. Relicki rent richting de bal. Relicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Smutas geeft de bal voor. Grzesiuk rent richting de bal. Kossakowski begaat een overtreding. Grzesiuk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

22e minuut.
Filipiak onderschept slim de pass. Filipiak met een sublieme pass. Bibard bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bibard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bibard draait met de bal, schiet en ... Wąsowski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bibard met de inworp. Mrówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrówka probeert naar een medespeler te passen. Relicki rent richting de bal. Relicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogórze Pleśna - Czizzz 4:0

36e minuut.
Poborny onderschept slim de pass. Poborny probeert naar een medespeler te passen. Mrówka met een sublieme pass. Relicki rent richting de bal. Relicki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Kwiczy kopt de bal weg. Klungelig pakt Mijal de bal. Grzesiuk is nu in balbezit. Relicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Relicki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Wąsowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Poborny kopt de bal weg. Klungelig pakt Środa de bal. Środa geeft een hoge lob. Relicki rent richting de bal. Relicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogórze Pleśna 38%, Czizzz 62%.
Pogórze Pleśna - Czizzz 4:0

48e minuut.
Poborny kopt de bal weg. Kossakowski speelt de bal door. Mrówka probeert naar een medespeler te passen. Relicki rent richting de bal. Relicki draait met de bal, schiet en ... Wąsowski bokst de bal weg.

54e minuut.
Kwiczy verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiczy met een sublieme pass. Grzesiuk probeert naar een medespeler te passen. Relicki is nu in balbezit. Relicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Muskała is nu in balbezit. Kwiczy verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiczy speelt de bal door. Relicki heeft problemen om de bal te vangen. Relicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kabowski komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Smutas geeft een hoge lob. Schaudi met een sublieme pass. Poborny rent richting de bal. Kwiczy is nu in balbezit. Kwiczy probeert naar een medespeler te passen. Wąsowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Relicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Relicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogórze Pleśna - Czizzz 5:0

74e minuut.
Inworp. Kasiarz komt het veld opgelopen. Trocki komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Schaudi geeft de bal voor. Inworp. Bibard met de inworp. Kabowski rent richting de bal. Kabowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Dirksen kopt de bal weg. Bibard rent richting de bal. Bibard passt de bal zonder na te denken. Kabowski heeft problemen om de bal te vangen. Kabowski draait met de bal, schiet en ... Wąsowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Mihułka rent richting de bal. Mrówka rent richting de bal. Mrówka met een sublieme pass. Kasiarz is nu in balbezit. Kasiarz passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Inworp. Bibard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kabowski rent richting de bal. Kabowski draait met de bal, schiet en ... Wąsowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogórze Pleśna - Czizzz 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogórze Pleśna 46%, Czizzz 54%.
Pogórze Pleśna - Czizzz 6:0