Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hopsztosy Poznań FC HydraGrzesio
5-3-2.6 Tactiek Hydra
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
63.6 gemiddelde waardering 53.6
outstanding Schieten solid
excellent Passen good
excellent Verdedigen solid


9e minuut.
Dinka probeert naar een medespeler te passen. Palichleb is nu in balbezit. Palichleb passt de bal met de wreef. Remanso is nu in balbezit. Remanso schiet op doel. Moriggi bokst de bal weg.

12e minuut.
Rynkowski geeft een hoge lob. Palichleb is nu in balbezit. Łęgosz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łęgosz krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Remanso bereikt de bal nog maar net als eerste. Remanso passt de bal in één keer door. Tuñacao is nu in balbezit. Tuñacao draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rynkowski rent richting de bal. Chorąży begaat een overtreding. Rynkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rynkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Remanso kopt de bal weg. Daar is Baldisserott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuñacao bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñacao schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Dinka passt de bal zonder na te denken. Palichleb is nu in balbezit. Palichleb speelt de bal door. Remanso bereikt de bal nog maar net als eerste. Remanso draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Moriggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Baldisserott verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Palichleb geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Remanso springt en kopt de bal. Moriggi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hopsztosy Poznań - FC HydraGrzesio 1:0

33e minuut.
Mendes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nizielski rent richting de bal. Nizielski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Moriggi trapt de bal weg. Daar is Staruchowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rynkowski geeft de bal voor. Tuñacao rent richting de bal. Tuñacao draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Nizielski probeert naar een medespeler te passen. Bikov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szuprytowski. Szuprytowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hopsztosy Poznań 31%, FC HydraGrzesio 69%.
Hopsztosy Poznań - FC HydraGrzesio 1:0

49e minuut.
Łęgosz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palichleb met een sublieme pass. Szuprytowski met een sublieme pass. Tuñacao is nu in balbezit. Tuñacao schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Remanso bereikt de bal nog maar net als eerste. Remanso passt de bal in één keer door. Grgona is nu in balbezit. Tuñacao verovert de bal door een tackle van achteren. Tuñacao haalt uit met een fantastische trap. Paal! Staruchowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Kopertowski de bal. Cetnar begaat een overtreding. Cetnar krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Szuprytowski passt de bal in één keer door. Kapturek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapturek geeft een lange en hoge pass. Remanso springt en kopt de bal. Moriggi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hopsztosy Poznań - FC HydraGrzesio 2:0

65e minuut.
Nizielski is nu in balbezit. Nizielski met een sublieme pass. Bikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes onderschept slim de pass. Mendes geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Remanso passt de bal zonder na te denken. Palichleb rent richting de bal. Palichleb geeft de bal voor. Szuprytowski is nu in balbezit. Szuprytowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Palichleb geeft een hoge lob. Pasichnichenko onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kapturek zal de hoekschop nemen. Tuñacao springt en kopt de bal. Moriggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Łęgosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hopsztosy Poznań - FC HydraGrzesio 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hopsztosy Poznań 23%, FC HydraGrzesio 77%.
Hopsztosy Poznań - FC HydraGrzesio 3:0