Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Most Wanted TM dolanka hooligans
laganarobercika Tactiek 555
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
20 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.1 gemiddelde waardering 57.3
formidable Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Balaban kopt de bal weg. Giorgino rent richting de bal. Strama onderschept slim de pass. Strama haalt uit met een fantastische trap. Kotecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Most Wanted TM - dolanka hooligans 1:0

6e minuut.
Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanojev verovert de bal door een tackle van achteren. Stanojev met een sublieme pass. Strama bereikt de bal nog maar net als eerste. Strama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Most Wanted TM - dolanka hooligans 2:0

8e minuut.
Rosický probeert de bal met de borst te controleren. Arıç bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosický. Rosický krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Bradu is nu in balbezit. Paraschivu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bradu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ohman neemt zijn aanloop. Filczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Most Wanted TM - dolanka hooligans 2:1

16e minuut.
Matiejauskis met een sublieme pass. Anliker rent richting de bal. Anliker geeft de bal voor. Ohman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohman haalt uit met een fantastische trap. Filczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Filczyk niet meer kan verder spelen. Bilski komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Portella verovert de bal door een tackle van achteren. Portella geeft een lange en hoge pass. Bradu is nu in balbezit. Bradu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Most Wanted TM - dolanka hooligans 2:2

26e minuut.
Stanojev geeft de bal voor. Mohd Desa geeft een lange en hoge pass. Daar is Rotaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanojev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanojev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Stanojev rent richting de bal. Stanojev geeft een hoge lob. Balaban rent richting de bal. Balaban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Most Wanted TM - dolanka hooligans 3:2

33e minuut.
Klungelig pakt Stanojev de bal. Giorgino bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanojev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Giorgino wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

38e minuut.
Mohd Desa met een sublieme pass. Portella met een sublieme pass. Daar is Balaban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Most Wanted TM - dolanka hooligans 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Most Wanted TM 42%, dolanka hooligans 58%.
Most Wanted TM - dolanka hooligans 4:2

46e minuut.
Matiejauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiejauskis met een sublieme pass. Daar is Kamrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanojev rent richting de bal. Stanojev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Arıç probeert naar een medespeler te passen. Bilski probeert naar een medespeler te passen. Anliker kopt de bal weg. Ohman rent richting de bal. Ohman haalt uit met een fantastische trap. Bilski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Paraschivu verovert de bal door een tackle van achteren. Paraschivu geeft een lange en hoge pass. Strama bereikt de bal nog maar net als eerste. Strama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Most Wanted TM - dolanka hooligans 5:2

62e minuut.
Kamrowski onderschept slim de pass. Kamrowski geeft een lange en hoge pass. Ohman is nu in balbezit. Ohman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Most Wanted TM - dolanka hooligans 5:3

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gergishanov komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Anliker met een sublieme pass. Melamin geeft een hoge lob. Balaban rent richting de bal. Balaban geeft de bal voor. Gergishanov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is Rosický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosický passt de bal in één keer door. Mohd Desa met een sublieme pass. Balaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaban haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kotecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Inworp. Midas komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Matiejauskis verovert de bal door een tackle van achteren. Arıç is nu in balbezit. Arıç passt de bal in één keer door. Bradu is nu in balbezit. Bradu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Most Wanted TM - dolanka hooligans 5:4

88e minuut.
Ohle geeft de bal voor. Strama kopt de bal weg. Midas controleert de bal met de borst. Midas geeft een hoge lob. Strama maakt een snoekduik en kopt de bal. Kotecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Portella met een sublieme pass. Matiejauskis probeert naar een medespeler te passen. Anliker heeft problemen om de bal te vangen. Strama bereikt de bal nog maar net als eerste. Strama haalt uit met een fantastische trap. Kotecki bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Most Wanted TM 46%, dolanka hooligans 54%.
Most Wanted TM - dolanka hooligans 5:4